• BIST 9530.47
  • Altın 2473.328
  • Dolar 32.5179
  • Euro 34.8095
  • İzmir 17 °C

Çeşme Marina Mediterr Année Projesi'ni Ağırladı

Çeşme Marina Mediterr Année Projesi'ni Ağırladı
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
ÇEŞME MARİNA MEDİTERR ANNÉE PROJESİ’Nİ AĞIRLADI
 
Avusturalyalı bir doğa tutkunu ve maceracı olan Huw Kingston 2014 Anzak Günü ve 2015 Anzak Günü arasındaki bir yıl boyunca, 20 ülkede yaklaşık 15.000 km’lik bir mesafeyi deniz kayağı, dağ yürüyüşü, kürek ve dağ bisikleti vasıtasıyla kat ederek Akdeniz’in etrafını dolaşmayı planladı.
İki maceracı ve kanocu Dimitris Kokkoris ve Marin Medek Huw Kingston’un Mediterr Année isimli projesine katılarak dünyanın en önemli bağımsız çocuk örgütü olan ve savaş bölgelerindeki çocukların haklarını koruyan Save the Children (Çocukları Kurtarın) kuruluşu için farkındalık yaratmaya ve bağış toplamaya yardımcı olmaya karar vermişler.     
Dimitris ve Marin, Huw ile Tunus’ta buluştuktan sonra yaklaşık 450 deniz mili süren seyahatlerine Mr. Hops adını verdikleri kano ile Tunus’un Hamadah Limanı’ndan başlamışlar. Malta’dan sonra Mora Yarımadası’nda küçük bir balıkçı kasabası olan Monemvasia’da mola verip son olarak 1 ay kalacakları Çeşme Marina’ya geldiler. Mr. Hops, buradan bir konteyner içerisinde İngiltere’ye devam edecek.   
Mediterr Année projesiyle 16 Mart 2015 tarihi itibariyle 65.000 $ bağış toplandı, bu tutar çocukları korumak ve kurtarmak, her çocuğa güvenli ve mutlu bir çocukluk yaşatmak amacıyla harcanacaktır. 
Huw’un projesi ile Dimitris ve Marin’in seyahatiyle ilgili tüm detaylar için: 
www.mediterrannee.com.au
www.dimitriskokkoris.com
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894