• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Erdal Çarboğa'dan Örnek Davranış

Erdal Çarboğa'dan Örnek Davranış
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir’in Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren basın mensupları Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kan bağışı kampanyası çerçevesinde; Aliağa Demokrasi Meydanı'nda konuşlanan Türk Kızılay’ı gezici tırı
MESLEKTAŞLARINA ÖNCÜLÜK EDEN ERDAL ÇARBOĞA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ 
 
ALİAĞALI GAZETECİLER ERDAL ÇARBOĞA ÖNCÜLÜĞÜNDE KAN VERDİ 
 
HABERİN GÖRÜNTÜSÜ İÇİN >  http://we.tl/ptyY8sELbJ
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir’in Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren basın mensupları Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kan bağışı kampanyası çerçevesinde; Aliağa Demokrasi Meydanı'nda konuşlanan Türk Kızılay’ı gezici tırına giden basın mensupları,  kan bağışı için gerekli formu doldurduktan sonra kan bağışında bulundu.
 
 
Kampanyaya destek veren basın mensuplarına öncülük eden duayen gazeteci Erdal Çarboğa, kan vermenin önemine değinerek,  uzun yıllardır düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu söyledi. Kan bağışı konusunda ki hassasiyetini genç meslektaşlarına da aşılamak istediğini belirten Çarboğa, “Bugün hem farkındalık yaratmak, hem de sürekli kan vermeye teşvik etmek için Aliağa’da gazetecilik yapan meslektaşlarımı kan bağışına davet ettim. Onlara ‘kan bağışı yaparak umut olun, hayat kurtarın’ dedim. Sağ olsunlar çağrıma kulak verdiler, beni kırmadılar, kampanyaya destek verdiler. Bizler gazeteciler olarak elbet yaptığımız haberler ile kan bağışının toplumsal önemini, insan sağlığına olan faydalarını, yapılan bağışlar sayesinde sağlığına kavuşan ve hayat bulan insanları sürekli olarak vurguluyoruz. Haberlerimizle toplumu bilinçlendirerek, kan bağışına teşvik ediyoruz.  Ancak bu noktada her ne kadar önemli bir misyon üstlenmiş olsak ta; yeterli görmüyorum. Bunun içinde sadece ilçemizin değil, ülkemizin tüm gazetecilerini de düzenli kan bağışına davet ediyorum"dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894