• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İzmir 19 °C

İGC’nin yeni yönetimi görev dağılımı

İGC’nin yeni yönetimi görev dağılımı
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 2 Nisan 2015 günü yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.
İGC’nin yeni yönetimi görev dağılımı yaptı
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 2 Nisan 2015 günü yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. Cemiyet merkezinde bir araya gelerek ilk toplantısını yapan yönetim kurulu üyeleri; Başkanlığa Misket Dikmen, Başkan Yardımcılığına Murat Attila, Genel Sekreterliğe Fahrettin Dokak, Saymanlığa Semih Aksoy, Genel Sekreter Yardımcılığına Zeynep Gürel’i oy birliğiyle seçerek görev dağılımı yaptı. Gaye Karadağ, Kenan Çimen, Mustafa Yılmaz, Abdi Karagözoğlu, Suavi Yardımoğlu ve Erkut Şahin de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldılar.
 
İLK KADIN BAŞKAN
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk kadın başkanı seçilen Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri üç yıl boyunca görev yapacak.
Görev dağılımının ardından kısa bir açıklama yapan İGC Başkanı Misket Dikmen, “21. Yüzyıl Türkiye’sinde kadınlar açısından hala daha ilkler yaşansa da 69 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk kadın başkanı olmak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Üyelerimizden aldığımız destekle, genç ve dinamik bir ekiple yola çıktık. Basın ve ifade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılması ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında verilen mücadeleyi aynı kararlılıkla devam ettireceğiz” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894