• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • İzmir 7 °C

Odaların 5 Yıldızlı Hizmet Yarışı...

Odaların 5 Yıldızlı Hizmet Yarışı...
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Ticaret Odası’nın öncülüğünde başlatılan Ege Bölgesi Oda ve Borsaları akreditasyon sistemi ortak akıl toplantılarının
ODALARIN 5 YILDIZLI HİZMET YARIŞINA ALTO’DAN 14 İYİ UYGULAMA İLE DESTEK
 
Aliağa Ticaret Odası’nın öncülüğünde başlatılan Ege Bölgesi Oda ve Borsaları akreditasyon sistemi ortak akıl toplantılarının 9.‘su Aydın Ticaret Odasının (AYTO) ev sahipliğinde yapıldı.
 
Ege Bölgesi’nden 19 oda/borsanın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularından oluşan 45 kişi AYTO’da buluştu. 
 
TOBB çatısı altında Ege Bölgesi oda/borsaların genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını Aydın’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “ 9. su Odamız ev sahipliğinde gerçeklen TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısına yoğun katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün bu toplantıya Kütahya’dan, Afyon’dan, Denizli’den, İzmir’den katılan il ve ilçe oda/borsalarımızın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını ilk defa Odamız çatısı altında ağırlıyoruz. Toplantımızın Bölge Oda/Borsalarımız için verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Henüz genç bir Ticaret Odası olmamıza rağmen Türkiye’deki A sınıfı akredite Oda ve Borsaların arasında 11 ilçe Oda/Borsası içinde bulunarak akreditasyon sisteminde örnek gösterildiklerini ifade eden Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, “TOBB tarafından Akreditasyon denetimimizde 14 iyi uygulamaya sahip olduğumuz belirlendi. Planlayıp uygulamaya geçirdiğimiz iyi uygulamalar ile hizmet kalitemizi artırarak üyelerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılama noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ege Bölgesi Oda ve Borsaları olarak da Ortak Akıl Toplantılarımızda uyguladığımız iyi uygulamaları birbirimizle paylaşarak üyelerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini artırmanın yollarını arıyoruz” diye konuştu.
 
“Aydın Ticaret Odası Tanıtımı ve İyi Uygulamaları” hakkında sunum yapan Akreditasyon Kurulu Meclis Üyesi Belgin Çekmen’in ardından Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Ferah Bekteş, Aliağa Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Canan Yüksel ve Denizli Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Sözgen’in iyi uygulama sunumlarının ardından TSE İzmir Bölge Müdürlüğü’nden İdari İşler Müdürü Bilal Güven “27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” yine TSE İzmir Bölge Müdürlüğü’nden Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı “ Kurumsal Liderlik ve Protokol Kuralları” konulu eğitimlerini verdiler. Toplantı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Süleyman R. Aydemir’in Denetimlerde Karşılaşılan Sorunlara Yönelik soruları cevaplandırması ile son buldu. Toplantının sonunda 10. Ege Bölgesi TOBB Akreditasyon Sistemi Ortak Akıl Toplantısının Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi.  Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber    
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894