• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İzmir 16 °C

Aliağa'da Ağapark Projesi Start Aldı

Aliağa'da Ağapark Projesi Start Aldı
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / 170 dönümlük alanı kapsayan Ağapark sosyal yaşam alanı prestij projesinin temelini atma onurunu “Aliağa milletvekilimiz” diye hi

ALİAĞA BELEDİYESİ 170 DÖNÜMLÜK YEŞİLLENDİRME, PLAJ VE SOSYAL YAŞAM ALANI PROJESİ START ALDI

Aliağa Belediyesi, prestij projeleri serisine bir yenisini daha ekledi. Aliağa Yalı Mahallesi plajlar bölgesinde 170 dönüm alan üzerinde projelendirdiği Ağapark Yeşillendirme, plaj tesisleri ve sosyal yaşam merkezinin temeline ilk harcı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ birlikte attı. Ağapark projesinin temelini Aliağa Belediyesi’nin projelerine destek veren AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte atan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın bu davranışı Aliağalı vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı.
 
 
170 DÖNÜMLÜK SOSYAL YAŞAM ALANI START ALDI
170 dönümlük alanı kapsayan Ağapark sosyal yaşam alanı prestij projesinin temelini atma onurunu “Aliağa milletvekilimiz” diye hitap ettiği Hamza Dağ ile birlikte paylaşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı temel atma töreni öncesinde makamında ağırladı. Başkan Acar, basına açık olarak gerçekleşen ziyarette; Hamza Dağ’a ve beraberinde ki heyete; sinevizyon eşliğinde temeli atılan projenin tanıtımını yaptı. Daha sonra temel atma töreninin yapıldığı plajlar bölgesindeki proje alanına geçildi.
Aliağalı vatandaşların da katılımı ile gerçekleşen törende Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ilk tuğlayı birlikte koyarak, projenin temelini resmen atmış oldu.
 
BAŞKAN ACAR’DAN HAMZA DAĞ’A TEŞEKKÜR
Ağapark projesinin ilk adımını attıkları için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Yaklaşık 1 yıldır bürokratik işlemlerini takip ederek, üzerinde çalıştığımız Ağapark projemizin bugün saha çalışmalarına başlıyoruz. Bu süreçte projenin alt hazırlıklarını yapan belediyemizin ilgili müdürlüklerine,  desteklerini bizden esirgemediği için İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ’a, İzmir Defterdarlığına ve Milli Emlak Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum”  dedi. 
 
“Marifet İltifata Tabidir” diyerek,  Hamza Dağ’a karşı samimi ifadeler kullanan Başkan Acar, “Projelerimizin gerçekleşmesi noktasında ben Aliağa Belediye Başkanı olarak bürokratik süreci nasıl takip ediyorsam,  Sayın Milletvekilimiz de projedeki süreci Aliağa Belediye Başkanı gibi takip ediyor. Kendisinin ‘Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı' projemize de büyük emeği geçmişti, aynı şekilde bugün ilk adımını attığımız Ağapark projemize de siyaset gözetmeksizin samimi bir şekilde destek verdi. Ben Aliağa’da küçüklerin ağabeyi büyüklerinse kardeşi, evladı olmaya çalıştım. Sayın vekilimde İzmir’de aynı konuma sahip. Sayın vekilimle yaklaşık aynı yaşlardayız. Demek ki gençler hizmet denilince her türlü egolarını ve kaygılarını bir kenara bırakarak hizmet için bir araya gelebiliyor. Hizmet denilince her şeyi bir tarafa bırakabiliyor. Kendisine verdiği destekten ötürü, Aliağa halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Zira ben sayın milletvekilimizi bir İzmir milletvekili olarak değil, Aliağa’nın vekili olarak görüyorum. Vekilimizin Projemizin hayata geçirilmesi için bürokratik işlemlerin hızlandırılması zaman içinde çözülebilecek engellerin ortadan kaldırılması konusundaki yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim. Ağapark yeşillendirme, plaj ve sosyal yaşam alanımızın hem Aliağa’mıza hem de İzmir’imize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Ağapark sosyal yaşam alanı prestij projesinin temel atma töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ da, kendisine gösterilen misafirperverlikten ötürü Başkan Serkan Acar’a ve ekibine teşekkür etti.
 
HAMZA DAĞ: HİZMETİN PARTİSİ, SİYASETİ OLMAZ.
Belediyeler arasında hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını belirten Dağ, şunları söyledi: “İzmir’de belediye ve hükümet noktasında tek tip bir siyasi parti yok. Her belediyemizde üç siyasi partiden de başkanlarımız ve meclis üyelerimiz var. Biz her seferinde şunu söyledik; hizmet olduğu sürece ve o hizmet, o şehrin menfaatine olduğu sürece bunda bir siyaset aramak, başka bir siyasi partili olduğunu düşünmek doğru olmaz. Bu noktada ortaya önemli projeler koyan belediye başkanlarımıza destek olmak, Ankara’da bürokrasi engeline takılan projelerin takibini yapmak ve bu yönde projelerin bir an önce tamamlanmasını sağlamak milletvekili olarak bizim görevimizdir. Bundan sonrada inşallah başka projelere de elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Sayın Belediye Başkanımız beni Aliağalı olarak gördüğünü söyledi. Benim hayallerimden biri de Aliağa’da yaşamaktır.”
 
ALİAĞALILARDAN SERKAN ACAR VE HAMZA DAĞ’A TEŞEKKÜR
Törene katılan Aliağalı vatandaşlar, “Vatandaşa hizmetin partisi olmaz sözünün en güzel örneğini sergileyen Aliağa Belediye Başkanımız ve İzmir Milletvekilimizle gurur duyuyoruz” diyerek, kente büyük değer katacağına inandıkları Ağapark projesine emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade etti. Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894