• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İzmir 7 °C

Fotograf yarışmasında son başvuru 30 nisan

Fotograf yarışmasında son başvuru 30 nisan
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak amacıyla yapılan, 'Bir Başka A
ALİAĞA BELEDİYESİ'NİN 'BİR BAŞKA ALİAĞA' TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI'NDA SON BAŞVURU 30 NİSAN 
 
 Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak amacıyla yapılan, 'Bir Başka Aliağa' temalı amatör fotoğraf yarışmasında sona doğru geliniyor.
 
'Bir Başka Aliağa' temalı fotoğraf yarışmasına Ege Üniversitesi'nde okuyan Amerikan vatandaşı Leandro Rodrigvez'de başvuru yaparak katıldı.  Yarışma Sekretaryası İlker Güler'e fotoğraflarını teslim eden Rodrigvez, yarışmaya katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Rodrigvez, "Yarışmayı ilk duyduğumda katılmalıyım diye düşündüm. Aliağa'yı farklı olarak nasıl yansıtabilirim diye dolaşmaya başladım. Fabrika olarak çok yoğun bir ilçe, fabrika dışında fotoğraf çekmeliyim diye düşündüm. Aliağa'nın sahiline vardığımda ise sahili beni çok etkiledi. Uzun ve düzenli bir sahili var ve bende seçimlerimden birini bu yönde kullandım" dedi.
 
Fotoğrafçılığı teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışma 01 Şubat 2015 tarihi itibariyle başlayıp, 30 Nisan 2015 tarihinde sona erecek. Yarışmada dereceye giren ilk üç yarışmacı profesyonel ve yarı profesyonel olmak üzere fotoğraf makinesi ile ödüllendirilecek. Yarışmanın dördüncüsüne ise mansiyon ödülü olarak dijital fotoğraf makinesi verilecek.
 
YARIŞMAYA KATILIM ÜCRETSİZ
Aliağa'da fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotografçılar, Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya Aliağa ilçe sınırları içinde çektikleri fotoğraflarla ücretsiz olarak katılabilecekler. Sürekli sanayisi ile anılan Aliağa'nın sahip olduğu farklı güzellikleri de öne çıkarmayı hedefleyen yarışmanın seçici kurulunda ise;  Volkan Severcan,  Şenol Gök, Yunus Yeşilöz, Özgür Gün ve Ozan Çiçek yer alıyor.
 
SONUÇLAR ALİAĞA BELEDİYESİ'NİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN DUYURULACAK
Yarışmanın 14 Mayıs 2015 tarihinde açıklanacak sonuçları Aliağa Belediyesi'nin resmi internet sitesinden duyurulacak.18 Mayıs tarihinde düzenlenecek ödül töreninde ise yarışmada ilk 3'e giren yarışmacılara Profesyonel DSLR fotoğraf makinesi, dördüncüye ise yarı profesyonel dijital fotoğraf makinesi takdim edilecek. İnternet üzerinden gönderilen fotoğrafların kabul edilmeyeceği yarışmaya katılmak isteyen amatör fotoğraf sanatçılarının eserlerini belirtilen başvuru süresince Aliağa Belediyesi Basın Bürosuna elden teslim etmeleri gerekiyor. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894