• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İzmir 7 °C

Aliağa'da tohumlar çiçeğe projesi

Aliağa'da tohumlar çiçeğe projesi
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Gazi Ortaokulu, tohumların önemine dikkat çekmek için, ’Tohumlar Çiçeğe’ adlı projeyi hayata geçirdi. İlk aşamasında,’ Ge
ALİAĞA GAZİ ORTAOKULU’NDAN,’ TOHUMLAR ÇİÇEĞE’ PROJESİ
 
 Aliağa Gazi Ortaokulu, tohumların önemine dikkat çekmek için, ’Tohumlar Çiçeğe’ adlı projeyi hayata geçirdi. İlk aşamasında,’ Geleceğe En Büyük Miras Tohumlarımız’ sergisini düzenleyerek dikkatleri üzerine toplayan okul, ikinci aşamasında öykü ve resim yarışması düzenledi.
 
 
Aliağa Gazi Ortaokulu’nda düzenlen ödül törenine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gazi Ortaokulu Müdürü Sadettin Çınar, küçük bir tohumla başladıklarını ve yüzlerce çiçeğe dönüşen bir projeye imza attıklarını belirtti. Çınar,” Gazi Ortaokulu, örnek ve öncü olma vizyonu ile yaptığı projelerle Aliağa’mızın gururudur. Çevremiz de onlarca sanayi kuruluşu var ve sanayi kentinde yaşıyoruz. Ama bizim odak noktamız insan. Bu nedenle yürüttüğümüz bütün projelerde insanı baz alarak yürütüyoruz. Küçük bir tohumla başlayıp yüzlerce çiçeğe dönüşen projede görev alan öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum“ dedi.
 
Konuşmaların ardından resim ve öykü yarışmalarında başarılı olan öğretmen ve öğrencilerine ödüllerini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ve Gazi Ortaokulu Müdürü Sadettin Çınar takdim ettim.
 
ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Öykü yarışmasında A kategorisinde ilk üç’e giren öğrenciler ise şöyle; Birincilik ödülünü, Gazi Ortaokulundan Sena Ayça Özkan, ikincilik ödülü, Gazi Ortaokulundan Mehmet Baştürk, üçüncülük ödülünü ise Gazi Ortaokulundan Şule Simay Marangoz oldu.
 
B kategorisinde ilk üç’e giren öğrenciler ise şöyle; Birincilik ödülü, Atatürk Ortaokulundan Fatma Tuana Yılmaz, İkincincilik ödülü, Atatürk Ortaokulundan Doğuş Köksal, üçüncülük ödülünü ise Gazi Ortaokulundan Senanur Çınar aldı.
 
Resim yarışmasında A kategorisinde ödül alan öğrenciler ise şöyle; Birincilik ödülünü, Gazi Ortaokulundan Buse Gül, İkinciliği ise Gazi Ortaokulundan Elif Beste Gönülal alırken üçüncülük ödülünü Aliağa Ortaokulundan Dilara Balaban. B kategorisinde ise dereceye giren öğrenciler ise şöyle; Birinci, Fatih ortaokulundan Ayşe Acar, ikincilik ödülü ise Gazi Ortaokulundan Cemre Çam, üçüncülük ödülünü ise Gazi Ortaokulundan Senanur Çınar dereceye girmeye hak kazandı.
 
Sergiyi dolaşan protokol üyeleri, çiçeklerimiz konulu karakalem çalışması yapan Gazi Ortaokul öğrencilerinden Mehmet Redan Özer’in sergisini büyük bir beğeniyle inceledi.   Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber    
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894