• BIST 9679.8
  • Altın 2489.215
  • Dolar 32.4449
  • Euro 34.4386
  • İzmir 21 °C

Abim Geldi'nin Tansu'su Ödüle aday

Abim Geldi'nin Tansu'su Ödüle aday
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Dünya prömiyeri Aliağa'da yapılan 'Abim Geldi' adlı tiyatro oyununun başrol oyuncusu Bekir Aksoy, tiyatro kategorisinde; 'Yıl
ALİAĞA'DA DOĞAN ABİM GELDİ'NİN TANSU'SU BEKİR AKSOY YILIN EN BAŞARILI OYUNCUSU ÖDÜLÜNE ADAY 
 
 Dünya prömiyeri Aliağa'da yapılan 'Abim Geldi' adlı tiyatro oyununun başrol oyuncusu Bekir Aksoy,  tiyatro kategorisinde;  'Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' ödülüne aday gösterildi.
 
Bu yıl 20.'si düzenlenen  'Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri'nde tiyatro ve sinema dallarında aday olmaya hak kazanan başarılı isimlerin listesi belli oldu. Açıklanan aday listesinde;  prömiyeri Aliağa'da gerçekleştirildikten sonra Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde gösterime giren ve sahnelendiği her yerde büyük beğeni toplayan  'Abim Geldi' oyununun sevilen oyuncusu Bekir Aksoy'da yer aldı.
 
Ödüle aday gösterilmenin, en az ödüle layık görülmek kadar mutluluk verici olduğunu belirten ünlü oyuncu Bekir Aksoy,  "Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan 'Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülüne aday gösterilmiş olmak benim için onur verici bir durum. Bu noktada ödüle aday gösterilen diğer meslektaşlarımı da tebrik ediyorum. Ayrıca 20 yıldır adına ödül verilen büyük usta Sadri Alışık'ı da bir kez daha rahmetle anıyorum" diyerek, kendisini aday gösteren seçici kurula teşekkür etti.
 
Usta oyuncunun 'Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' ödülüne aday gösterilmesi;   'Abim Geldi' oyununda ki rol arkadaşları; Volkan Severcan, Yeliz Şar, Melda Gür, Pelin Akil ve Seyhan Şaşko tarafından sevinçle karşılandı. Bekir Aksoy'a ödüle aday gösterilmesinin kendileri için gurur kaynağı olduğunu kaydeden Severcan, "İzmir'in Aliağa ilçesinde doğan 'Abim Geldi' oyunumuzun Güneri Civaoğlu, Hıncal Uluç, Füsun Önal gibi birçok eleştirmenin övgüsüne mazhar olmasında, sahnelendiği her yerde tiyatro severlerden tam not almasında,  kısacası oyunun yakaladığı başarı da hiç kuşkusuz Bekir Aksoy'un büyük payı var. Dolayısıyla başarılı performansıyla oyunumuza artı değer katan, kalitesini yükselten Bekir Aksoy'un ödüle aday gösterilmeyi sonuna hak ettiğini düşünüyor ve kendisini tebrik ediyorum" dedi.
Bu yıl Anadolu Efes, HDI Sigorta ve Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla, CNN TURK'ün  medya sponsorluğunda düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nin  takdim töreni 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 20.30 da MKM Attila İlhan Salonu'nda gerçekleştirilecek.
 
Abim Geldi adlı oyunda Tansu karakterini canlandıran Bekir Aksoy, boğaz manzaralı bir evde Karadenizli hizmetçisi Fadik ile oturan yakışıklı bir mimardır. 3 ayrı ülkenin havayollarından gelen 3 hostesi evlenme vaadiyle kandırıp, birbirinden habersiz idare etmektedir. Ağabeyi Kamuran Anadolu'da Edebiyat öğretmenidir ve tayini İstanbul'a çıkmıştır. Hemen kardeşi Tansu'nun yanına gider ve artık evlenip bir aile kurmak istediğini ona dile getirir. Tansu ise ona sırrını açıklar ve bu hayatın da keyifli olabileceği konusunda ağabeyini ikna etmeye çalışır. Bu sırada 3 hostesin de aynı anda eve geleceği tutar ve işler iyice karışır. Kamuran, Tansu'yu kurtarmaya çalışırken işleri daha da berbat eder ve çıkılmaz bir hale getirir.  
  Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber  Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber    / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber    
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894