• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İzmir 25 °C

Tansu Kaya Kemalpaşa'da

Tansu Kaya Kemalpaşa'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA/ https://www.facebook.com/TansuBaskan?fref=ts AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, kişisel menfaat ve haksız rekabetin önlenmesi için şeffaflığı benimsediklerini dile getirerek "birlik ve beraberliğin tem

KEREM ALİ SÜREKLİ  "BİRLİK VE BERABERLİĞİN TEMİNATI BİZİZ"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA/ https://www.facebook.com/TansuBaskan?fref=ts / AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, kişisel menfaat ve haksız rekabetin önlenmesi için şeffaflığı benimsediklerini dile getirerek "birlik ve beraberliğin teminatı AK Parti’dir" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Sürekli, Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya ile birlikte Kemalpaşa’ da vatandaşlarla bir araya geldi.

Sürekli “AK Parti olarak şeffaflığı, demokratik bir ortamda, yönetimlerin hesap verme sorumluluğu açısından önemli bir vazgeçilmezi olarak görüyoruz. Bizim ilkemizde şeffaflığın önemi adalette olduğu gibi verimlilik açısından da oldukça önemlidir. Kamu kaynak, imkan ve uygulamaların kişisel menfaatler için kullanılmaması ve haksız rekabetin önlenmesi bakımından önemli bir işleve sahiptir” dedi.

13 YILDIR AYNI VİZYONDA İLERLİYORUZ

Ziyaret ettikleri köy ve mahallelerde tüm kahveleri dolaşıp, esnaf ile bir araya gelen Sürekli, vatandaşlarla sorunlar üzerinde konuştu. Eksikleri tek tek not alan Sürekli” Bizler sadece bugüne mahsus bir ziyarette bulunmuyoruz. 7 Haziran sonrası sanmayın ki yeniden uğramayacağız. Elbette ki benim istediğim de yaşanabilir bir İzmir ve Kemalpaşa İlçesi görmektir. Daha önceden olduğu gibi telefonumuz da, kapımız da sizlere her daim açıktır. AK Parti olarak vizyonumuzu 13 yıldır koruyor ve bu yolda ilerliyoruz. Yine aynı vizyonu koruyarak ve başarılarımıza yenilerini ekleyerek ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde sözlerine devam etti.

 Sürekli “ Aday sıramızın 1’inci ya da 13’üncü olması çalışma azmimizdeki özveriyi değiştirmeyecektir. Bizler dava adamıyız ve bu uğurda AK Parti teşkilatında yer alıyor olmaktan onur duyuyorum. Bugün, sevgili kardeşimiz AK Parti İzmir Milletvekili Adayımız Tansu Kaya da bizlere eşlik ediyor. Amacımız, birlik beraberlik içinde gücümüze güç katmaktır” ifadelerini kullandı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894