• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İzmir 21 °C

Başkan Demirağ'a sevgi seli...

Başkan Demirağ'a sevgi seli...
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN, BAŞKAN DEMİRAĞ’A YAKIN İLGİ
 
Foçalı İlköğretim Okulu Öğrencileri Sosyal Bilgiler dersi konuları kapsamında bilgilenmek amacıyla ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a yoğun bir sevgi ve ilgi gösterdi.
Bedia Midilli İlköğretim Okulu ve Reha Midilli İlköğretim Okulu öğrencileri, 28 Nisan 2015, Salı günü, Foça Belediyesi Başkanlık Makamı’nı ziyaret etti.
Ziyaretleri esnasında; kendisi için yazdıkları şiirleri ve Foça konulu resimleri, Başkan Demirağ’a ileten küçük öğrenciler, onu çok sevdiklerini de ifade etti.
İlk ziyaret, Bedia Midilli İlköğretim Okulu 4 B Sınıfı öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.
Öğretmenleri Necvan Kahveci ile birlikte Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında “Yöneticilerimiz” konusunu işleyen öğrenciler, Başkan Demirağ’dan, Belediye Hizmetleri ve Foça hakkında bilgiler aldı.
İkinci ziyaret ise, Reha Midilli İlköğretim Okulu 4 B Sınıfı öğrencileri tarafından, öğleden sonra saatlerinde gerçekleştirildi.
Öğretmenleri Sevil Efe ile birlikte Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında “Yerel Yönetimler” konusunu işleyen öğrenciler, Başkan Demirağ’a; Belediye Başkanının Görevleri ve Belediye Hizmetleri konularında sorular yöneltti.
Her iki ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; küçük misafirlerine, kendisine gösterdikleri yakın ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti ve günün anısına çeşitli hediyeler verdi.   Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894