• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İzmir 23 °C

MHP'li Serdar Mersin'den Salvolar

MHP'li Serdar Mersin'den Salvolar
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Serdar Mersin, 7 Haziran seçimlerinde partisinin hedefinin tek başına iktidar olduğunu söyledi.
MHP'Lİ SERDAR MERSİN’DEN AKP VE CHP’YE SALVOLAR 
 
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Serdar Mersin, 7 Haziran seçimlerinde partisinin hedefinin tek başına iktidar olduğunu söyledi. Genel seçimlerin bir dönüm noktası olacağını ifade eden Serdar Mersin, "İzmir’in makus talihi MHP iktidarı ile tanıştıktan sonra değişecektir" dedi
 
YERELDE CHP, GENELDE AKP İZMİR’İ KÖRELTİYOR 
İzmir’in yerel yönetimlerde CHP, merkezi yönetimlerde ise AKP’nin başarısız ve bencil politikalarıyla mağdur edildiğini belirten Serdar Mersin, şöyle konuştu: “Biz olgusundan yoksun olan her iki zihniyette İzmir’in kaderiyle oynuyor. İzmir, bu iki bencil ve iş bilmez zihniyetin kısır çekişmeleri yüzünden köreltiliyor. Bunların zihniyetinde ‘biz’ değil, ‘ben’ anlayışı var. Bunlar, ‘ben olursam her şey olur, ben olmazsam hiçbir şey olmaz” şiarıyla  halka adeta şantaj siyaseti yapıyorlar. Hiçbirisi; ‘söz konusu İzmir ise gerisi teferruattır’ diyemiyor. Hal böyle olunca da olan güzel İzmir’imize oluyor” 
 
AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE 
AK Parti’nin geçen seçimde İzmir halkına vaat ettiği projelere dikkat çeken Serdar Mersin, sözlerine şöyle devam etti:  “İzmir’e plaka numarası kadar vaatlerde bulunan, ancak vaad ettiği projeleri eline yüzüne bulaştıran AKP, aynı projeleri ısıtıp ısıtıp vatandaşın önüne yine koyuyor. Hiç kimse vatandaşı yanıltmaya çalışmasın. Zira, vatandaş neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. ‘AKP’yi seçerseniz İzmir’e yatırım gelir, seçmezseniz böyle sürünürsünüz’ dercesine tehditkâr bir politika uygulayan AKP’ye ve onun merkezi iktidarda ki başarısız ve bencil politikalarını yerel yönetimlerde aratmayan CHP’ye 7 Haziran’da sadece İzmir değil, Türkiye topyekûn vize vermeyecektir” 
 
KILIÇDAROĞLU’NUN REFERANS BELEDİYESİNE YANIT 
Popülist söylemlerle Türkiye’yi yönetmeye talip olan CHP’nin İzmir’i referans göstermesine tepki gösteren Serdar Mersin, sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP’nin referans gösterdiği İzmir’in içler acısı durumu ortadadır.AKP’nin iktidarda kalması için 2002’den bugüne  elinden geleni ardına koymayan CHP, AKP ile birlikte tahterevalli politikası uygulamaktadır. CHP, 13 yıldır iktidarda olan AKP zihniyetinin Türkiye’yi sürüklediği sefalete dolayısıyla ortak olmuştur. Öte yandan Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceğiz’ diyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine en çok İzmir halkı gülüyor. Kendilerine nacizane tavsiyemiz; MHP’li Belediye tarafından yönetilen Manisa’da yapılan hizmetleri yakından incelemesi noktasındadır. 7 Haziran seçimleri için yerel yönetimler referans gösterilecekse; Türkiye’de belediyeleriyle övünebilecek tek siyasi parti MHP’dir. Hizmet odaklı, ilkeli, dürüst, seviyeli ve ahlaklı belediyeciliğin yegane adresi MHP’dir.” 
 
FRENİ TUTMAYAN ARAÇ GİBİ… 
Türkiye’nin özellikle son dönemde freni tutmayan bir araç gibi seyir ettiğini belirterek, AK Parti hükümetinin ekonomi politikalarını da değerlendiren Serdar Mersin, şunları söyledi: “Ülkemiz AKP’nin uyguladığı yanlış politikalarla tehlikeli bir noktaya getirildi. Asırlarca en büyük uygarlıklara ev sahipliği yapan Türk İslam coğrafyası tarihinde hiç görmediği derinlikte bir krize sürüklendi. Küçük esnaf AVM’lere kurban edildi, kültür balıkçılığı desteklenirken ekmeğini denizden çıkarak garibam balıkçılar kendi kaderine terk edildi, ülkemiz tarımda ve bakliyatta ithalata bağımlı hale getirildi, çiftçiler çıkmaza sürüklendi, emekliler sefalete terk edildi, emekçiler açlık ve yoksulluğa itilerek 3 kuruş maaşa çalışmaya mecbur bırakıldı, son 12 yılda Türkiye’de dev bir işsizler ordusu yaratıldı” 
 
ÜLKENİN ZENGİNLİKLERİ YANDAŞLARA ULUFE OLARAK DAĞITILDI 
Cumhuriyetin birikimi olan tüm kaynakların  yandaşlara veya iş birliği yapılan yabancılara satıldığını hatırlatan Serdar Mersin, “AKP iktidarının özelleştirme politikaları muvaffakiyetsizlikle neticelenmiştir. Hiç bir stratejiye dayanmadan, “mühür bende istediğimi satarım” anlayışı ön görülmüştür. Teslimiyetçi idare ülkemize yabancı sermaye getirilmesi adı altında peşkeş ve talan ekonomisine çanak tutmuştur. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı, Cumhuriyetin birikimleri, devlet yatırımları heba edilerek, komik rakamlara yandaşlara veya yabancılara altın tepsi içinde sunulmuştur. Ülkeyi yönetenler, ülkemizin nice zenginliklerini özelleştirme adı altında ulufe olarak dağıtmıştır” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894