• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Niyazi Gül Dörtnala Vizyona Giriyor

Niyazi Gül Dörtnala Vizyona Giriyor
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ata Demirer’in unutulmaz televizyon şovu Korsan TV’nin fenomen karakteri Niyazi Gül beyazperdeye taşındı!
NİYAZİ GÜL DÖRTNALA VİZYONA GİRİYOR
 
Ata Demirer’in unutulmaz televizyon şovu Korsan TV’nin fenomen karakteri Niyazi Gül beyazperdeye taşındı! Komik veterinerin hikayesinde Ata Demirer ve Demet Akbağ’a Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen, Kevork Malikyan ve Ayşenil Şamlıoğlu da eşlik ediyor. 
 
AHMET ADNAN SAYGUN KÜLTÜR MERKEZİ SİNEMA SALONU'NA DÖNÜŞÜYOR
Büyük bölümü İzmir'de çekilen "Niyazi Gül Dörtnala" filmi İzmir galası, 10 Mayıs Pazar günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde "Seferihisar Sokak Hayvanları Yuvası" yararına gerçekleştirilecek. Bu özel organizasyon için Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin büyük salonu Türkiye'nin en büyük sinema salonuna çevrilecek. 
 
Gala gösterimi için İzmir’e gelecek olan film oyuncularına ilgi, şimdiden sosyal medya kanallarında çığ gibi büyüdü. Ata Demirer hayranlarının sabırsızlıkla beklediği galada, film oyuncuları sevenleriyle buluşacak.
 
GALANIN GELİRİ SEFERİHİSAR MUTLU YUVA SEFERBERLİĞİ PROJESİNE
Filmin İzmir galasının tüm gelirinin; Seferihisar Belediyesi tarafından başlatılan “Mutlu Yuva Seferberliği Projesi”ne bağışlanacak olması sebebi ile özellikle hayvan severler tarafından da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Sokağa terk edilmiş ya da şiddet görmüş can dostlarımızın bakımı ve daha iyi şartlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için temelleri geçen yıl Aralık ayında atılan tesisin yapımının tamamlanmasında gerekli olan gelirin gala ile elde edilmesi planlanıyor.
 
İZMİR İÇİN ÇOK GÜZEL BİR PROJE
Niyazi Gül Dörtnala filminin İzmir galasını organize eden BKM Ege Bölge Temsilciliği DevAjans Başkanı Erhan Gölbey de gala ile ilgili olarak; “ şehrimizde çekilen film sayesinde İzmir’imizin güzel yüzü bir kez daha herkesle paylaşılacak. En önemlisi de gala gelirinin Seferihisar’daki can dostlarımıza bağışlanacak olması. İzmir’imiz için çok güzel bir projeye imza attık, devamı daha da güçlü bir şekilde gelecek” dedi. 
 
10 Mayıs, saat 17.00’de Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek gala için geri sayım başladı.  Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894