• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İzmir 25 °C

Tansu Kaya Bergama'da

Tansu Kaya Bergama'da
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya: “Dünyadaki bütün mazlum milletler gözünü Türkiye’ye çevirmiş, AK Parti’nin seçimlerde elde edeceği başarıyı bekliyor” / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Diki
AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI TANSU KAYA BERGAMA’DA
 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya: “Dünyadaki bütün mazlum milletler gözünü Türkiye’ye çevirmiş, AK Parti’nin seçimlerde elde edeceği başarıyı bekliyor”
 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, ““Dünyadaki bütün mazlum milletler gözünü Türkiye’ye çevirmiş, AK Parti’nin seçimlerde elde edeceği başarıyı bekliyor” dedi.
 
Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Bergama ilçesinde halk pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti, partisinin Maltepe Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışına katıldı.
 
Burada konuşma yapan Kaya, AK Parti’nin 7 Haziran genel seçimlerinde büyük bir başarıya daha imza atacağını, yapılan anketlerin AK Parti’nin anayasayı değiştirebilecek çoğunluğa ulaştığını gösterdiğini vurguladı.
 
Bunun gerçekleşmesi durumunda Türkiye Cumhuriyeti devletinin bu güne kadar kendisine vurulmuş olan bütün prangalardan, kelepçelerden ve ayağına basan her türlü yükten kendisini kurtaracağına dikkati çeken Kaya, seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, partililerden daha gayretli çalışmalarını istedi.
 
Sadece Bergama İzmir ve Türkiye’de değil, dünyadaki bütün mazlum milletlerin Türkiye’nin ayağa kalkmasını beklediğini vurgulayan Kaya, şöyle konuştu:
 
“Dünyadaki bütün mazlum milletler gözünü Türkiye’ye çevirmiş, AK Parti’nin seçimlerde elde edeceği başarıyı bekliyor. Bizim teşkilat misyonumuzla birlikte aynı zamanda tarihi bir misyonumuzun da olduğunu unutmamamız gerekiyor. Artık bizlerin günü biraz daha uzun yaşamamız gerekiyor. Seçimlere kısa bir zaman kaldı. Bu tarihi fırsat elimize yaklaşık 20 gün sonra geçecek. Bu fırsatın kaçırılmaması gerekiyor. Bundan dolayı biraz daha az uyuyalım, biraz daha az yiyelim, biraz daha az dinlenelim ama 8 Haziran’da şöyle rahat bir uyku ancak o zaman çekelim. Şu an baktığımızda hiçbir siyasi parti AK Parti seçimlerde birinci olacak mı, olmayacak mı? Bunu konuşmuyor. Diğerlerine baktığınız zaman zaten hiçbirisinin iktidar olmak gibi bir derdi de yok.  Birisi genel başkanlıkta kalmak için elinden geleni yapıyor. Diğeri yüzde 35 gibi kendisinin bile inanmadığı bir oranı ortaya attı, teşkilatını motive etmeye çalışıyor. Öbürünün derdi de barajı geçmek. Normalde siyasi partilerin hepsinin derdi iktidara gelmek olmaktır, başbakan olmaktır.  Ama bunların böyle bir derdi yok. Hepsinin derdi şu an bir araya gelmişler biz AK Parti’yi anayasayı değiştirecek çoğunluktan nasıl ederiz onun hesabını yapıyorlar.  Aradaki nüans da şu, iktidar olmasını nasıl engelleriz onu konuşmuyorlar.  Anayasanın değiştirilmesi çoğunluğunu nasıl sağlatmayız bunu konuşuyorlar. Rabbim onların hiçbirisine fırsat vermesin.”
 
AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında Türkiye’yi getirdiği yerin belli olduğuna işaret eden Kaya, “Bir defa “niyet hayır, akıbet hayır” diye bir söz var. Biz iyi niyetle, halis niyetle bu yola çıktık. Geçmişi, 2001’i unutmayın, hiç kimseye de unutturmayın. 2001’de yazarkasaların yolların ortasına nasıl saçıldığını, insanların kepenkleri nasıl kapattığını, vatandaşımızın çocuklarını okullara gönderemeyecek kadar fakirleştiği, hastane kuyruklarının olduğu bir Türkiye’yi hiçbir zaman unutmayın. Son 13 yılda yapılan yatırımlara baktığımızda AK Parti iktidarından önce yapılanlarla artık kıyaslayamıyoruz bile. Onun için bizim milletin karşısına çıktığımızda alnımız ak, başımız diktir. Hiç kimseye karşı boynumuz bükük değildir. Bizim veremeyeceğimiz de hiçbir hesabımız yoktur. Bizler büyük hesabın ne olduğunu bilen ve bu doğrultuda hayatını tanzim eden ve bu doğrultuda siyasete tatbik etmeye çalışan insanlarız” şeklinde konuştu.      Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /    
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894