• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İzmir 21 °C

Tahir Şahin’in acı günü...

Tahir Şahin’in acı günü...
Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, babası Ramiz Şahin’i ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşadı.
Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in acı günü
 
Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, babası Ramiz Şahin’i ebediyete uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşadı.
 
Menemen Vergi Dairesi’nden emekli babası Ramiz Şahin (89)’in cenazesini toprağa veren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i bu acı gününde dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.
 
 Öğle namazına müteakip Menemen Mahkeme Camii’nde düzenlenen cenaze törenine binden fazla vatandaş katıldı. Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yer aldığı yaklaşık 300 kişi ise cenaze törenine katılamadığı için gönderdikleri çelenklerle Başkan Şahin’in acısına ortak oldu. 
 
Başkan Tahir Şahin; kardeşleri Muzaffer, Zafer ve Aydın Şahin ile Nejla Balcı’yı da yanına alarak Mahkeme Camii avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, Menemen İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal, Menemen Garnizon Komutan Vekili Aydın Bilal Şanlı,  CHP İzmir Milletvekili Adayları Ali Engin, Ülkümen Rodoplu, Kamil Okyay Sındır, Ali Kemal Elitaş ve Nurgül Uçar, CHP İzmir eski Milletvekili Muharrem Toprak, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur, Belediye-İş Sendikası İzmir Çevre Belediyeler Şube Başkanı Salih Er, Kosova İstanbul Başkonsolosu Rrahim Morina, İzmir Bosna-Sancak Derneği Başkanı Abdullah Gül, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Kuyumcular Odası ve Batı Anadolu Kuyumcular Federasyonu Başkanı Turgay Baransel, Çorum Dernekleri Federasyon Başkanı Adnan Şahin, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdür Yardımcısı Nihat Seçkin, İzmir Büyükşehir ve Menemen Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluşları Yöneticileri, İzmir’in farklı ilçelerinden Sivil Toplum Örgütleri Başkan ve Yöneticileri, İşadamları, Muhtarlar, Gaziler, Menemen Belediyesi Personeli ile vatandaşlar katıldı.
 
Menemen İlçe Müftüsü İsa Solmaz’ın kıldırdığı cenaze namazı, helallik alınmasıyla sona erdi. Okunan Fatiha’nın ardından merhumun cenazesi, yüzlerce aracın katıldığı konvoy eşliğinde götürüldüğü Menemen Kabristanlığı’na dualar eşliğinde defnedildi. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, babası Ramiz Şahin’in mezarı başında dua okuduktan sonra yaptığı konuşmada; “Vergi Dairesi’nden emekli maliyeci Boşnak Ramiz Şahin’in çocukları olarak, bizi bu acı günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinizden Allah razı olsun” dedi ve babası için bir kez daha helallik istedi. Başkan Şahin daha sonra, ailesi ile birlikte taziyeleri kabul etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894