• BIST 9079.97
  • Altın 2321.968
  • Dolar 32.3088
  • Euro 34.9846
  • İzmir 17 °C

Aliağa'da Tiyatro Ziyafeti

Aliağa'da Tiyatro Ziyafeti
İstanbul Kolektif Sahne'nin sunduğu 'Görüşmeyeli Uzun Zaman Oldu' isimli tiyatro oyunu Aliağalılar ile buluştu.
'GÖRÜŞMEYELİ UZUN ZAMAN OLDU' ALİAĞALILAR İLE BULUŞTU
 
İstanbul Kolektif Sahne'nin sunduğu 'Görüşmeyeli Uzun Zaman Oldu' isimli tiyatro oyunu Aliağalılar ile buluştu.
 
Fatih Pestil'in ünlü karikatürist ve yazar Metin Üstündağ'ın 'Görüşmeyeli Uzun Zaman Oldu' adlı kitabından, aynı adla uyarlayıp yönettiği oyun Aliağalı tiyatro severlerden büyük beğeni topladı.
 
Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunda iki perde halinde sergilenen oyunda; Erkan Taşdöğen, Levent Tülek ve Pelinsu Pir gibi ünlü oyuncular sahne aldı.
 
Fantastik bir dünyada, kadın erkek ilişkilerini irdeleyen ve ayrılığın arifesinde olan bir çiftin yollarının nev-i şahsına münhasır bir evlilik terapistiyle kesişmesi üzerine kurulan oyunda oyuncuların performansları ayakta alkışlandı.
 
Gecenin sonunda oyuncuları tebrik eden Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, oyunculara Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.
 
TÜLEK: İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ'NDE BU KADAR KAPSAMLI BİR TİYATRO PROGRAMI YOK 
Aliağa'da sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü oyuncu Levent Tülek, "Aliağalı tiyatro severlerin göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyorum. Deyim yerindeyse bu akşam Aliağa'da limonata gibi bir hava vardı. Bu güzel Ramazan akşamında oyunumuzu şahane, şeker gibi bir seyirci topluluğu önünde sergiledik. Aliağa'ya mutlaka yeniden gelmek istiyoruz. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar başta olmak üzere bu muhteşem organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aliağa Belediyesi, ülkemiz geneline örnek olabilecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İstanbul Tiyatro Festivali'nde bile bu kadar kapsamlı bir tiyatro programı yoktu. Bu bağlamda Aliağa belediyesini yürekten kutluyorum" dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894