• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İzmir 21 °C

Aliağa'da 5 Yıldızlı İftar Sofrası

Aliağa'da 5 Yıldızlı İftar Sofrası
Toplu iftar geleneğini sürdüren Aliağa Belediyesi, bu yıl vatandaşları alışılmışın dışında bir iftar sofrasında ağırlıyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ'NDEN BEŞ YILDIZLI İFTAR SOFRASI

Toplu iftar geleneğini sürdüren Aliağa Belediyesi, bu yıl vatandaşları alışılmışın dışında bir iftar sofrasında ağırlıyor.
 
Aliağa Belediyesi,  iftar yemeğini naylon çadırların içinde kurulan sofralarda vermek yerine, 5 Yıldızlı otellerin restoranlarını aratmayacak şekilde dizayn edilen salonda veriyor.
 
Güler yüzlü belediye personeli tarafından kapıda karşılanan vatandaşlar, iftar saatini klimalı ortamda, ney müziği eşliğinde bekliyor. Vatandaşlar yemek almak için sıraya geçmiyor.
 
İftar yemeği, saten kumaşlarla giydirilmiş masa ve sandalyelerinde oturan vatandaşların masalarına özel olarak servis ediliyor. Aliağalı vatandaşlara Türk ve Osmanlı mutfağının geleneksel lezzetlerini sunan Aliağa Belediyesi,  iftar yemeğini plastik tabldot tepsilerde değil, porselen tabaklarda ikram ediyor.
 
Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülen iftar yemeğinde birbirinden lezzetli yemeklerin yanı sıra; baklava, kadayıf gibi tatlı ikramları da yapılıyor. Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nde kurulan bin kişilik iftar sofrasına vatandaşların yoğun ilgisi her geçen gün artıyor.
 
İFTAR ÖNCESİ RAMAZAN SOHBETLERİ 
İftar sofrasının kurulduğu salonda iftar saatini bekleyen vatandaşların hoşça vakit geçirmelerini sağlamak adına, Ramazan sohbetleri düzenleniyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu sohbet programının moderatörlüğünü ünlü oyuncu Atilla Arcan üstleniyor. Programında kıssadan hisse hikâyeler anlatan Arcan,  ince esprileri ile katılımcıları kahkahaya boğuyor. Vatandaşlar Oruç'un en sıkıntılı saatlerinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.
 
VATANDAŞ MEMNUN
Hijyenik ve güzel bir ortamda iftar yaptıklarını ifade eden vatandaşlar, "İlçemizde iftar sofrası geleneğini sürdüren ve bize böyle nezih sofralarda iftar açma olanağını sağlayan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar'a ne kadar teşekkür etsek azdır" diyerek iftar sofrasının hazırlanmasında ve kurulmasında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyor.
 
RAMAZAN AYI BİRLEŞTİRİCİDİR
Bereketi beraberinde getiren mübarek ramazan ayının herkes için hayırlı olmasını dileyerek, Ramazan ayının birleştirici rolüne dikkat çeken Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  "Ramazan Ayı güzel duyguların yaşandığı, ortak değerlerde buluştuğumuz zamanlardan biridir. Biz böyle güzel duyguları, değerlerimizi, sevgi, saygı ve dayanışma ruhunu muhafaza etmek ve sürdürmek istiyoruz. Bizim hizmet anlayışımızda özünde de bu var" diyerek, Aliağa Belediyesi'nin iftar sofrasına destek veren hayırseverlere teşekkür etti ve tüm Aliağalıları iftar sofrasına davet etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894