• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İzmir 26 °C

Aliağa'da Sinema Günleri Başlıyor

Aliağa'da Sinema Günleri Başlıyor
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber Aliağalı sinemaseverler için çok özel bir etkinlik programı hazırlayan Aliağa Belediyesi, birbirinden güzel ve eğlenceli film
ALİAĞA SİNEMA ŞÖLENİNE HAZIRLANIYOR
 
Aliağalı sinemaseverler için çok özel bir etkinlik programı hazırlayan Aliağa Belediyesi, birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor.
 
14 GÜN BOYUNCA SİNEMA KEYFİ
Aliağa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı 'Ücretsiz Sinema Günleri' 20 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Buna göre Aliağalı sinemaseverler, 14 gün olarak planlanan etkinlik süresince beyaz perdeden seçme filmleri her akşam saat 21.30’dan itibaren ücretsiz olarak izleyebilecek. 7’den 70’e tüm vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli zamanlar geçireceği sinema gösterimleri Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.
 
AÇIK HAVA NOSTALJİSİ YAŞATACAK
Aliağa’da unutulmaya yüz tutan açık havada sinema günlerini yeniden canlandırmak için harekete geçen Aliağa Belediyesi,  vizyona girdiğinde ses getiren ve izlenme rekorları kıran filmleri açık havada gösterime sunarak Aliağalı sinemaseverlere nostalji yaşatacak.
 
YERLİ VE YABANCI FİLMLER İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK
14 gün boyunca 14 farklı filmin gösterime sunulacağı Aliağa’da, sinemaseverler 20 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında her akşam saatler 21.30’u gösterdiğinde açık havada film izleyebilecek. Festival tadında geçmesi beklenen  ‘Sinema Günleri’nde Av Mevsimi, Anadolu Kartalları, Çanakkale 1915 ve Cehennem Melekleri gibi birçok yerli ve yabancı film, izleyici ile buluşacak.
 
MİNİK İZLEYİCİLER UNUTULMADI
Son hazırlıkları yapılan etkinlikte minik izleyicileri de unutmayan Aliağa Belediyesi, Sinema Günleri’nin tek çocuk filmi olan ‘Kikoriki: Yenilmez Takım’ adlı animasyon filmini de çocuklar ile buluşturacak. Kikoriki adasının sevimli sakinlerinin, teknoloji tarafından bozulmamış cennetlerinden ayrılıp gittikleri büyük şehirde giriştikleri maceraları anlatan film, 26 Temmuz Pazar günü gösterimde olacak.
 
İLK FİLM KABADAYI
20 Temmuz Pazartesi günü usta oyuncu Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı  ‘Kabadayı’ filmi ile başlayacak olan ‘Ücretsiz Sinema Günleri’, 2 Ağustos Pazar günü gösterime sunulacak olan ‘Hababam Sınıfı Askerde’ filmi ile sona erecek.
 
HERKESİ DAVET ETTİ
Bir zamanların eski yazlık sinema eğlencesini aratmayacak lezzette çok özel bir etkinlik  hazırladıklarını belirten Aliağa Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Volkan Severcan, “Uzun zamandır sinema ile ilgili çok fazla istek olduğunu gördük. 20 Temmuz’dan 2 Ağustos’a kadar Açıkhava tiyatrosunda gerçekleştireceğimiz, Açıkhava Sinema Günlerimiz başlayacak. Birbirinden özel filmleri 14 gün boyunca Açıkhava Tiyatrosu’nda izlemenin keyfini yaşayacağız” diyerek herkesi ‘Ücretsiz Sinema Günleri’ne davet etti.
 
SİNEMA GÜNLERİNDE HANGİ FİMLER VAR?
Sinema şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Aliağa Belediyesi’nin etkinlik takvimi şöyle:
 
20 Temmuz -Kabadayı
 
21 Temmuz - Maskeli Beşler: Irak
 
22 Temmuz - Çanakkale 1915,
 
23 Temmuz - The Expendables 3 ( Cehennem Melekleri 3 )
 
24 Temmuz -  Righteous Kill (Orijinal Cinayet(ler)
 
25 Temmuz – 16 Blocks ( 16 Blok )
 
26 Temmuz – Kikoriki (Yenilmez Takımı)
 
27 Temmuz – Anadolu Kartalları
 
28 Temmuz -  Av Mevsimi
 
29 Temmuz -Çalgı Çengi
 
30 Temmuz - Ip Man 2
 
31 Temmuz - The 9th Company ( 9 Rota )
 
01 Ağustos - A.R.O.G,
 
02 Ağustos - Hababam Sınıfı Askerde
 
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894