• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İzmir 21 °C

Aliağa'da Büyük Buluşma

Aliağa'da Büyük Buluşma
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi Levent Kırca’nın Türkiye’de bir döneme damga vuran ‘Olacak O Kadar’ adlı programında uzun yıllar Kameraman Cevat Kelle tiplemesiyle hafızalarda yer eden Sinan Bengier, yaşadığı ilçede kendisi gibi ‘Cevat Kelle’ ismi il
CEVAT KELLE’LER ALİAĞA’DA BULUŞTU 
 
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi 
 
Levent Kırca’nın Türkiye’de bir döneme damga vuran  ‘Olacak O Kadar’ adlı programında uzun yıllar Kameraman Cevat Kelle tiplemesiyle hafızalarda yer eden Sinan Bengier,  yaşadığı ilçede kendisi gibi ‘Cevat Kelle’ ismi ile tanınan gazeteci Serkan Şen ile Aliağa’da buluştu. 
 
Aliağalıların kendisine ‘Cevat Kelle’ ismini takmasıyla gerçek adını unutan,  herkes tarafından bu isimle çağrılan ve resmi işlemler haricinde gerçek adından adeta  mahrum olan gazeteci Serkan Şen, meslektaşlarının kendisi için hazırladığı sürpriz karşısında duygulu anlar yaşadı. 
 
Aliağa’nın Cevat Kelle’si ile Türkiye’nin Cevat Kelle’sini bir araya getirmek için harekete geçen gazeteciler, bu durumu  ‘Pardon Bekar mısınız?’ adlı tiyatro oyununu sergilemek için Aliağa’ya gelen duayen oyuncu Sinan Bengier’e anlattı. 
Sinan Bengier’in tanışmaktan büyük mutluluk duyacağını belirtmesi üzerine;  her iki Cevat Kelle bir araya getirildi. 
 
Uzun yılardır Aliağa’da faaliyet gösteren Alfapress adlı medya kuruluşunda kameraman olarak çalışan ve kamuoyunda Cevat Kelle olarak bilinen Serkan Şen, karşısında birden bire gerçek Cevat Kelle’yi görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 
Görenlerin ‘büyük buluşma’ diye nitelediği karşılaşma sırasında Sinan Bengier, “Birader sen galiba buralarda benim adımı kullanıyormuşsun, ne iş?” diyerek, Serkan Şen’e takılınca kahkahalar da beraberinde koptu. 
 
Serkan Şen ile bir süre sohbet eden Sinan Bengier, “Ben Cevat Kelle karakterini ilk canlandırdığımda bu rolün medya camiasından birilerine mal olacağını düşünmüştüm. Yanılmamışım, bugüne kadar  Cevat Kelle olarak bilinen 2 gazeteci ile tanışmıştım, bugünde Serkan kardeşim ile 3. Cevat Kelle’yi tanımış oldum. Ayrıca nasıl bir karakter yaratmışız ki; üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen halen hafızalarda kalmış” diyerek, Serkan Şen ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Kendisiyle görüşmeyi kabul eden Sinan Bengier’e teşekkür eden Serkan Şen, “Sinan ağabey ilk zamanlar beni Cevat Kelle diye çağıranlara biraz bozuluyordum. Ancak baktım ki çare yok sonunda alıştım. Kaldı ki Cevat Kelle tiplemesini bende yıllarca çok severek izledim. Ne diyelim; yiğit lakabıyla anılırmış. Siz bir karakter yarattınız o da döndü dolaştı bizi buldu. Şikayetçi değilim, hiç olmazsa bu vesileyle sizinle tanışmak nasip oldu” dedi. 
 
Büyük buluşmanın sonunda Sinan Bengier ile Serkan Şen birlikte fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894