• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İzmir 22 °C

Aliağa'nın ödülleri sahiplerini buldu

Aliağa'nın ödülleri sahiplerini buldu
Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bir Başka Aliağa' temalı amatör fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın elinden aldı. / Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama H
'BİR BAŞKA ALİAĞA'DA KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ACAR'IN ELİNDEN ALDI
 
Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bir Başka Aliağa' temalı amatör fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın elinden aldı.
 
Başkanlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde; Ömer Engin Metecan birincilik, Ömer Faruk Yılmaz ikincilik, İsmet Danyeli üçüncülük, Musa Pehlivan ise mansiyon ödülünün sahibi oldu.
 
4 eserin ödüle 144 eserin ise sergilenmeye hak kazandığı yarışmada dereceye girenleri tebrik eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Bir Başka Aliağa ile hem amatör fotoğrafçılığı desteklemek istedik hem de tarihe tanıklık edecek görsel bir arşiv oluşturduk" dedi.
 
BAŞKAN ACAR: FOTOĞRAFÇILIĞI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Fotoğrafın sanatın bir parçası olduğunu ve fotoğrafçılığı her daim desteklemeye devam edeceklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Bir Başka Aliağa isimli amatör fotoğraf yarışmasına katılan tüm yarışmacıları gösterdikleri çaba ve emekten dolayı kutluyorum. Seçici kurulumuz en iyi dört fotoğrafı seçti. Ama bu, diğer fotoğrafların iyi olmadığı anlamına gelmez. Bütün yarışmacılar Aliağa'yı farklı açılardan en iyi şekilde yansıtmaya çalıştılar. Hepsinin ayrı ayrı hikayeleri olduğuna inanıyorum. Düzenlediğimiz yarışma amatör nitelikte bir yarışma idi.  Aliağa Belediyesi olarak amacımız kentte fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotoğrafçılarımızın çalışmalarını küçükte olsa desteklemekti. Dereceye girerek ödül almaya hak kazanan yarışmacıları tebrik ediyorum. Dereceye girmeseler de verdikleri emekten dolayı tüm yarışmacılarımıza katılımları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
METECAN: ALİAĞA'NIN GÖRSEL ARŞİVİ OLUŞTURULUYOR
Bu tür fotoğraf yarışmalarının sürekli yapılması gerektiğini belirten 'Bir Başka Aliağa'nın birincisi Ömer Engin Metecan, "Böyle bir organizasyonda birinci olmak benim için çok gurur verici bir şey. Umarım bu tür yarışmaların ve organizasyonların devamı getirilir. Biz de seve seve bu yarışmalara katılım sağlarız. Bu yarışmalar ile Aliağa'nın görsel arşivi oluşturulmuş oluyor. Şimdiye kadar böyle bir yarışmanın yapılması gerekiyordu. Başta Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar olmak üzere bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894