• BIST 9530.47
  • Altın 2483.342
  • Dolar 32.5306
  • Euro 34.8665
  • İzmir 20 °C

MHP'li Koç'tan Aliağa'ya Tam Destek

MHP'li Koç'tan Aliağa'ya Tam Destek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Murat Koç, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a nezaket ziyaretinde bulundu./ Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MURAT KOÇ’TAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Murat Koç, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette İzmir Milletvekili Murat Koç’a MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi Murat Kuzumoğlu da eşlik etti.
 
Konuklarını makamında kabul eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Murat Koç olmak üzere misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti. İzmir Milletvekili Murat Koç’a Aliağa Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Acar, “Aliağa’yı yaşam kalitesi yüksek, çağdaş, huzurlu ve insanların içinde yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu noktada Aliağa halkının bize vermiş olduğu yetki ve sorumluluğun bilincinde hareket ediyoruz” dedi.
 
Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan İzmir Milletvekili Murat Koç, “Kısa sürede birbirinden prestijli projelere imza atarak, çağdaş belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Aliağa Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ve kazandırmayı planladığı birbirinden başarılı yatırımlarıyla TBMM’de İzmir halkını temsil eden bir milletvekili olarak gurur duyuyorum. İzmir’in diğer ilçelerine de örnek olacağına inandığım bu güzel çalışmaların aynı özveri ve kararlılıkla devam etmesini temenni ediyorum” diyerek, başarılı çalışmalarından dolayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı tebrik etti.
 
Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile Aliağa’nın var olan sorunlarını konuştuklarını belirten MHP İzmir Milletvekili Murat Koç, “Sayın Serkan Acar ile Aliağa’nın ana problemleri konusunda görüştük. Bu konuda Aliağa’nın en büyük şansı genç ve enerjik bir başkana sahip olmasıdır. Sürekli Aliağa’yı düşünen, Aliağa için projeler üretmeye çalışan bir başkana sahip. Bizde milletvekili olarak Ankara ile Aliağa arasında köprü vazifesi olmaya çalışıyoruz. Aliağa’da problemlerin çözülmesi noktasında her türlü çalışmanın takipçisi olacağız. Aliağa halkının refahı, huzuru ve emniyeti için ne gibi adımlar atılması gerekiyorsa atacağız. Yerel yönetimlerde halka hizmet çok önemlidir. Daima, hizmet halk için yapılır düsturunu unutmadan hareket ediyoruz.” diye konuştu.
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894