• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • İzmir 25 °C

Toplam Çözüm Ekipleri Helvacı'da

Toplam Çözüm Ekipleri Helvacı'da
Aliağa Belediyesi, her alanda daha yaşanabilir bir kent oluşturmak hedefiyle başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
‘TOPLAM ÇÖZÜM EKİPLERİ’ HELVACI’DA
 
Aliağa Belediyesi, her alanda daha yaşanabilir bir kent oluşturmak hedefiyle başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Kent merkezinde ‘Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’, ‘İzmir Caddesi’, ‘Onat Kutlar Sanat Sokağı’ gibi prestijli projelere imza atan Aliağa Belediyesi, çalışmalarını ilçenin geneline yayarak, eşit hizmet anlayışı çerçevesinde yürütüyor.
 
Yeni yasa ile Aliağa’nın mahallesi statüsüne kavuşan köy ve beldelerinde kent yenileme, çevre düzenleme ve altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aliağa Belediyesi’nin Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ‘Toplam Çözüm Ekipleri’ Güzelhisar, Samurlu, Karakuzu, Karaköy, Horozgediği, Bozköy, Çakmaklı, Çoraklar, Bahçedere ve Hacıömerli’de tamamlanan çalışmalardan sonra şimdide Helvacı Mahallesine çıkarma yaptı.
 
Helvacı Mahallesi için hazırlanan 30 günlük bir çalışma programı dâhilinde tüm ekip ve ekipmanlarıyla adeta hizmet seferberliği başlatan Aliağa Belediyesi, burada altyapı çalışmalarından, çevre düzenlemesine kadar bir projeyi hayata geçirmek için çalışmaların startını verdi.
 
30 GÜNDE TAMAM
Helvacı Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Orhan Çetiner, Helvacı’nın uzun yıllardır bekleyen sorunlarının sona ereceğini belirterek, şunları söyledi: “Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde 850 metre kanal yapımı, 9 bin metre kare taş döşeme, 8 kilometre sathi kaplama çalışması yapacağız. Bunun dışında, ‘Toplam Çözüm Ekipleri’nin çalışmaları ile mahalle girişine ve içerisine 24 adet aydınlatma direği dikeceğiz, arızalı sokak lambalarını da onaracağız. Mahalle sakinlerinden gelen genel talepler üzerine 23 bin metrelik arazi yolunun düzenlenmesi, besi çiftliğine giden yolun dolgu çalışmasının yapılması, halı saha yanındaki parkın düzenlemesinin yapılması, atık su deresinin ıslahı, Saraç deresi ıslahının ve istinat duvarlarının yapılması gibi işlemleri 30 günde tamamlayacağız.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894