• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Ev Alan Tesisatı Değiştiriyor

Ev Alan Tesisatı Değiştiriyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’de her ev alanın yeni bile olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekti.
YENİ EV ALAN BİLE TESİSATI DEĞİŞTİRİYOR!
 
Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’de her ev alanın yeni bile olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, “Bu hem kalitesiz malzeme kullanımından hem de ürünlerin montajını yapan tesisatçıların eğitimsizliğinden kaynaklanıyor. Tüketicilerin ve ülkenin kaynaklarını boşa harcamamak için sektörde çalışanların da ürünlerin de kalite standartlarının denetimi şart” uyarısını yaptı!
 
Evlerinizi eğitimli tesisatçılara emanet edin hem siz kazanın hem Türkiye kazansın..! Türkiye yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo’nun Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, her ev alanın yeni dahi olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, önemli bir uyarıda bulundu: “Bu hem kalitesiz malzeme kullanımından hem de uygulamayı yapan, ürünlerin montajını yapan tesisatçıların eğitimsizliğinden kaynaklanıyor. Tüketicilerin sertifikası olan, alanında uzman tesisatçılara evlerini emanet etmesi ve uygulamada kullanılacak ürünlerin de kalite standartlarına uygun olması gerekiyor. Bu olmazsa hem tüketici zarar görüyor hem de ülkenin kaynakları boşa harcanıyor.”
 
Sektörün büyümesi de engelleniyor
Yapı malzeme sektörünün ithal ürünlerin istilasında olduğunu ancak bu alanda denetimlerin ve ithal ürünlerin sahip olduğu kalite belgelerinin kontrolünün büyük önem taşıdığını vurgulayan Oğuz Odabaşı, “Tema Banyo, alanında TSE standartlarının oluşturulmasına öncülük etmiş bir marka. Tesisatçılara eğitim veriyor, onları sertifikalandırıyoruz. Tüm ürünlerimiz kalite belgelerine sahip olarak satışa sunuluyor. Kalitesiz ürünler hem sektöre hem de tüketiciye zarar veriyor. Aynı zamanda sektörün büyümesini de engelliyor” dedi.
 
Doğru ürün tasarruf sağlar!
Ürünler kadar bu ürünlerin uygulamasını yapan tesisatçıların eğitimli olmasının önemine de dikkat çeken Tema Banyo Genel Koordinatörü Odabaşı, “Ürünleri bağlamayı bilmeyen tesisatçılar var. Bu yüzden ülkemizde neredeyse her ev alan yeni bile olsa tesisatına tadilat yaptırmak zorunda kalıyor” açıklamasını yaptı. Doğru ve standartlara uygun üretilen ürünlerin ve doğru uygulamaların aynı zamanda tasarruf sağladığını aktaran Oğuz Odabaşı şunları söyledi: “Su tasarrufu bunun en önemli örneği. Dayanıklılık ölçü ve standartları denetlenirse merdiven altı ürünlerin tüketiciye ulaşması da engellenir. İthal malzemelere fon getirilmesi de kaynakların tasarrufu açısından önemli bir konu. Ayrıca tüm ürün uygulamalarında sertifikalı tesisatçıların devrede olması zorunluluk haline gelmeli.”
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894