• BIST 9463.73
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İzmir 20 °C

93.Yıl Törenlerle Kutlandı

93.Yıl Törenlerle Kutlandı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir zafere imza atarak ulusun kaderini değiştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldö
BERGAMA'DA BÜYÜK ZAFERİN 93. YILI TÖRENLERLE KUTLANDI
 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir zafere imza atarak ulusun kaderini değiştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldönümü Bergama’da düzenlenen törenle kutlandı.
 
Program, Bergama Şehitliği’ne çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Bergama Şehitliği’nde düzenlenen anma törenine Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Mevcut  Belediye Başkanı, Bergama Garnizon Komutanı Kıdemli Tank Albay Ahmet Ömercikli, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Özlüoğlu,  siyasi parti temsilcileri şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol üyeleri anma töreninin ardından şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.
 
Kaymakamlık tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla devam eden tören Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliklerle sürdü. Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Bergama Garnizon Komutanı Kıdemli Tank Albay Ahmet Ömercikli, halkı ve tören birliklerini selamlayarak Zafer Bayramı’nı kutladı. Tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından tören birliklerinin halkı selamlayarak geçişi ile son buldu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894