• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İzmir 17 °C

Anadolu Ateşi Bornova’yı Yaktı...

Anadolu Ateşi Bornova’yı Yaktı...
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Anadolu’muzun binlerce yıllık kültürel motiflerini, dünyanın pek çok ülkesinin yanı sıra ülkemizde de sanatseverlerle buluşturan Anadolu Ateşi Dans Topl
ANADOLU ATEŞİ BORNOVA’YI YAKTI GEÇTİ
 
Anadolu’muzun binlerce yıllık kültürel motiflerini, dünyanın pek çok ülkesinin yanı sıra ülkemizde de sanatseverlerle buluşturan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu bu kez İZSİAD organizasyonuyla Bornova’daydı. Bornova Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu’nda; İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi işbirliği ve Becker Şirketler Grubu katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte deyim yerindeyse yer yerinden oynadı. 15. yıl özel gösterisi kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, misafirleri büyüledi.
 
İZSİAD’TAN DOST MARKET’E JEST
5 bin kişinin katıldığı gecenin en anlamlı olayı ise İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt’un; Bornova Belediyesi tarafından yürütülen ve bir elin verdiğini başka elin görmemesi düsturuna dayanan, yardımlaşmayı geliştirmeyi amaçlayan Bornova Belediyesi Dost Market’e 10 bin TL değerinde bağış çeki vermesi oldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt’tan aldığı teşekkür plaketinin ardından  “İZSİAD’a bu ince davranışından ötürü çok teşekkür ederiz. Biz herkese yardım etmeye çalışıyoruz. Ne mutlu ki İZSİAD gibi kurumlarımız var ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza daha fazla yardım edebiliyoruz” diyerek bu geceyi düzenledikleri için İZSİAD’a teşekkür etti.
 
İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt da konuşmasında, geceye katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ederek ve hem dünyada hem de ülkemizde bulunan kaos ortamının bir an önce bitmesi gerektiğini ve bu sürecin kardeşçe yürütülmesi yönündeki düşüncelerini geceye katılan misafirler ile paylaştı. Konuşmasının ardından destekleri için Becker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir’e de teşekkür plaketini verdi. 
 
 Dans gösterisi başlamadan önce sahneye çıkan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Baş Dansçıları İlayda Arslan ve Viktor Sydorovych’e de Hasan Küçükkurt tarafından teşekkür plaketi verildi.
 
GECEYE İZMİR PROTOKOLÜNDEN YOĞUN İLGİ
İZSİAD tarafından gerçekleştirilen geceye İzmir protokolünden de yoğun ilgi vardı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse, Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Kemal Abidin Öztürk protokol misafirleri arasındaydı. Ayrıca (E) İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı Ayhan Baran’ın yanı sıra İZSİAD Yönetim Kurulu ve Üyeleri, İzmir iş dünyası ve STK temsilcileri de davetliler arasındaydı. 
 
BİR JEST DE SPONSORDAN
Gecenin sponsoru olan Becker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir de sahnede teşekkür plaketini aldıktan sonra, Bornova Belediyesi Dost Market’e Becker Grup tarafından 5 Bin TL bağışlanacağını açıkladı. Misafirlerin yoğun alkışlarından sonra konuşmasının yapan Volkan Kebir “ burada olmaktan ve böyle anlamlı bir geceyi desteklemekten gurur duyuyoruz. Hep birlikte çok daha güzel ve birliktelik dolu günlere varmak için çalışacağız” diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı. 
 
AYAKTA ALKIŞLANDI 
Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun yaklaşık iki saat süren ve nefesleri kesen gösterisi misafirlerden tam not aldı. İZSİAD tarafından İzmirlilerle buluşturulan etkinliğe ilgi daha gündüz saatlerinde başladı. Etkinlik öncesinde uzun kuyruklar oluşturan misafirler, unutulmaz dans gösterisinin sonunda Anadolu Ateşi Dans Gösteri Ekibini dakikalarca ayakta alkışladı.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894