• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İzmir 26 °C

İlk Sahne Heyecanını Yaşadılar

İlk Sahne Heyecanını Yaşadılar
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Yaz sezonu hazırlık kurslarını tamamlayan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, dönem sonu gösterileri ile seyirci karşısına çıktı. İlk kez sahne heyecanı yaşay
İLK SAHNE HEYECANINI YAŞADILAR
Yaz sezonu hazırlık kurslarını tamamlayan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, dönem sonu gösterileri ile seyirci karşısına çıktı. İlk kez sahne heyecanı yaşayan kursiyerler, salonu dolduran sanatseverlerce ayakta alkışlandı. 
 
 
İKİ GÜN GÖSTERİ
Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar yönetiminde geçtiğimiz Haziran ayında başlayan tiyatro kurslarına 100’ün üzerinde tiyatrocu adayı katıldı. Çocuklara ve yetişkinlere; temel tiyatro eğitimi, ses, ritim, taklit yeteneği, doğaçlama eğitimleri verildi. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler, dönem sonu gösterileri ile ilk kez seyirci karşısına çıktı. Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde; ilk gün çocuklar ikinci gün de yetişkinler sahne aldı. Sahne heyecanını ilk kez yaşayan kursiyerler, salonu dolduran tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.
 
YETENEKLİ OLANLAR TİYATRODA KALACAK
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun eğitim kurslarına katılan kursiyerler, sezon boyunca iki çocuk ve iki yetişkin oyunu ile sahne almaya devam edecek. Gösteriler Ziya Gökalp ve Ahmet Piriştina Kültür merkezlerinde seyirci ile buluşacak.
 
HEDEF: “SANAT KENTİ KARŞIYAKA”
Karşıyaka’yı kültürün ve sanatın başkenti yapmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Tiyatro sanatın en önemli kollarından biri. Bizler, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu gibi 20 yıllık bir çınara sahip olmanın avantajı ile bu alandaki başarımızı her geçen gün artırıyor, Türk Tiyatrosu’na önemli kazanımlar sağlıyoruz. Başta aileleri olmak üzere, tiyatroya gönül veren tüm oyuncularımızı kutluyorum” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894