• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İzmir 25 °C

Bakan Doğan'dan Şehit Evine Ziyaret

Bakan Doğan'dan Şehit Evine Ziyaret
Kalkınma Bakanı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, Hatay Reyhanlı’da şehit olan Piyade Er Gökhan Çakır’ın İzmir’in Aliağa ilçesindeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.
KALKINMA BAKANI MÜSLÜM DOĞAN: TEKRAR 7 HAZİRAN ÖNCESİ DURUMA DÖNMEMİZ LAZIM
 
Kalkınma Bakanı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, Hatay Reyhanlı’da şehit olan Piyade Er Gökhan Çakır’ın İzmir’in Aliağa ilçesindeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.
 
Şehit babası Faruk Çakır, “Benim yüreğim yandı, kimsenin yüreği yanmasın. Hepimiz bu ülkede kardeşçe yaşıyoruz” dedi.  
 
 
  Kalkınma Bakanı ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, HDP İzmir İl Eş Başkanı Dilek Aykan ve partililer, Hatay Reyhanlı’da Suriye’de sınırından ateş edilmesi sonucu şehit olan Piyade Er Gökhan Çakır’ın İzmir Aliağa'da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit yakınları tarafından karşılanan Bakan Doğan, kısa bir açıklama yaparak daha sonra aile ile özel olarak görüştü.
 
ÇOK BÜYÜK BİR ACI
  Taziye evinde kısa bir açıklama yapan Bakan Doğan, “Böyle bir acının inşallah bir daha yaşanmamasını diliyorum. Bu acı çok büyük bir acı. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama yaşadığımız koşulları maalesef bir akıl tutulması anlamında değerlendiriyorum. Bu sürecin hemen şimdi son bulması gerekiyor. İnsanlarımızın bu şekilde ölmesi hak ettiği şeyler değil. Bu ülkede yaşayan tüm insanlar bizim kardeşimiz. Çok büyük bir acı. Silahla bu ülkeye ne demokrasi gelir ne de demokrasi yok edilebilir. Tekrar 7 Haziran öncesi duruma dönmemiz lazım. Kardeşlik ve barışın yeniden tesis edilmesi gekeiyor. Halk çocuklarının toprağa düşmesinin ve bir damlacık kanının toprağa dökülmesi artık kabul edilebilcek bir durum değil. Allah’tan isteğim bir an önce inşallah bu kan durur ve insanlarımızın kanı toprağa düşmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.
 
  Şehit babası Faruk Çakır ise, “Benim yüreğim yandı, kimsenin yüreği yanmasın. Hepimiz bu ülkede kardeşçe yaşıyoruz. Gözyaşları olmasın artık yeter. Analar ağlamasın. Başka yürekler yanmasın” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894