• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • İzmir 15 °C

Pril, Açelya Akkoyun ile İzmir'in Hanımlarla Buluşacak

Pril, Açelya Akkoyun ile İzmir'in Hanımlarla Buluşacak
Henkel’in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril ve marka yüzü Açelya Akkoyun, İzmir’de hamarat hanımlarla buluşacak.
PRiL, AÇELYA AKKOYUN İLE İZMİR'İN HAMARAT HANIMLARLA BULUŞACAK
 
Henkel’in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril ve marka yüzü Açelya Akkoyun, İzmir’de hamarat hanımlarla buluşacak.  
 
Pril, Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor! Bulaşıkta üstün formüllü Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun, İzmirli hanımlarla buluşuyor…
 
Hanımların bulaşıktaki ilk tercihi Pril, şimdi hamarat hanımlarla buluşmak için Pril Roadshow etkinlikleri kapsamında ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmek üzere yola çıkıyor. Bu amaçla özel bir araç hazırlayan Pril’in ilk durağı ise ülkemizin en güzel şehirlerinden İzmir olacak. Marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte 4 Ekim 2015 Pazar günü Bornova Forum AVM’de İzmirlilerle buluşacak olan Pril, burada hamarat hanımlarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirirken aynı zamanda sürpriz hediyeler de dağıtacak. Bu heyecanlı serüveni Pril’in resmi Instagram hesabından takip edebilirsiniz (@PrilTurkiye).  
 
Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, hazırladığı özel araçla Pril Roadshow kapsamında Türkiye’nin çeşitli şehirlerini dolaşacak. Hamarat hanımlarla buluşmaya ise ilk olarak İzmir’den başlayacak ve Pril’in marka yüzü sevilen sanatçı Açelya Akkoyun da gerçekleşecek etkinliklerde İzmirli hamarat hanımlarla bir araya gelecek. Heyecanlı serüveni aynı zamanda @PrilTurkiye Instragram hesabından takip edebilirsiniz. Pril, ayrıca Açelya Akkoyun ile İzmirli blogger’ları, yine 4 Ekim 2015 Pazar günü Bornova Forum AVM’deki Midpoint’te buluşturacak. İzmirli blogger’lar da böylece Açelya Akkoyun ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalamış olacak. 
 
Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel; Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan Henkel, 2014 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,6 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894