• BIST 9551.14
  • Altın 2476.543
  • Dolar 32.4947
  • Euro 34.5738
  • İzmir 26 °C

HEM'den Üniversiteye Hazırlık Kursu

HEM'den Üniversiteye Hazırlık Kursu
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi, üniversite sınavlarına hazırlanacak lise mezunları için yetiştirme ve destekleme kursları açıyor.
ÜCRETSİZ HAZIRLIK KURSU BAŞVURULARI İÇİN SON GÜN 2 EKİM CUMA  
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi, üniversite sınavlarına hazırlanacak lise mezunları için yetiştirme ve destekleme kursları açıyor. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bayır, ücretsiz olarak verilecek kurslara 2 Ekim Cuma gününe kadar başvuru yapılabileceğini belirtti.
 
Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girmeye hazırlanan öğrencilerin; okul müfredatına ilişkin kazanımlarını tekrarlamayı, eksikliklerini gidermeyi ve bilgilerini zenginleştirmeyi hedefleyen destekleme kursları sadece lise mezunlarına yönelik olarak verilecek. Ara sınıf öğrencileri ise kendi okulları bünyesinde açılacak olan yetiştirme ve destekleme kurslarına katılabilecek.
 
Tüpraş Halk Eğitim Merkezindeki kurslara katılmak isteyen lise mezunları başvurularını, Milli Eğitim Bakanlığının Ölçme ve Değerlendirme Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yapabiliyor.
 
Bugüne kadar 90’nın üzerinde lise mezununun başvurduğu kurslara kadrolu ve usta öğretici olarak toplam 54 öğretmen eğitim vermek için başvurdu.
 
BAYIR: SADECE MEZUN ÖĞRENCİLERE KURS VERECEĞİZ
Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nin kaliteli eğitim kadrosu ile öğrencilere istedikleri bölümleri kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bayır, “Kurslar için başvurularımız devam ediyor. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi olarak biz sadece mezun öğrencilere kurs vereceğiz. Ara sınıf öğrencileri kendi okullarındaki kurslara katılabilecekler. Şuana kadar 90’nın üzerinde mezun öğrenci başvurusu var. Başvurular Milli Eğitim Bakanlığımızın Ölçme ve Değerlendirme Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yapılıyor. Ücretli ve kadrolu öğretmenler bu site üzerinden başvurularını yapabiliyorlar. Öğrenciler başvurularını yaptıktan sonra istedikleri dersleri ve istedikleri öğretmenleri sistem üzerinden seçebiliyorlar. Amacımız çocuklarımızı alanlarına göre üniversiteye hazırlamaktır. Yetiştirme ve destekleme kurslarımızı fiziki mekânlarımızı da belirledikten sonra Ekim ayı itibari ile başlatmayı planlıyoruz.”
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894