• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

Manisalılardan Başkan Acar’a Ziyaret

Manisalılardan Başkan Acar’a Ziyaret
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.
MANİSALILARDAN BAŞKAN ACAR’A ZİYARET
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu. 
 
Federasyon Başkanı Halit Oran’ı ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Başkan Serkan Acar,  duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuklarına teşekkür etti.
 
Sohbet havasında geçen ziyarette; Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu’nun yapısı ve çalışmaları hakkında Başkan Acar’a bilgi veren Halit Oran,  İzmir'de yaşayan yaklaşık 200 bin Manisalı'yı sosyal projelerle bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi. 
 
Yardımlaşma ve dayanışma bilincinin oluşması açısından hemşeri derneklerinin önemine değinen Başkan Serkan Acar, Manisalılar Federasyonu’na çalışmalarında başarılar diledi.  
 
ORAN: İZMİR'E EKMEK KADAR BAĞLIYIZ
Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili konuşan Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran, ''Ege'nin en çalışkan en üretken insanlarının bulunduğu, tarihinin her döneminde dünyaya hükmeden devlet adamlarının yetiştirildiği, Anadolu insanın en halis kalbine sahip bir kentin İzmir'deki temsilcileri olarak, Manisa isminin geçtiği her yerde hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Ege'nin incisi ve medeniyet beşiği olan İzmir'de yaşayan Manisalılar olarak her daim şunun farkındayız. Bizler Manisa'yı su kadar seviyorsak, İzmir'e ekmek kadar bağlıyız. Sadece aynı bölgeyi değil, ortak bir kaderi de paylaşıyoruz. Bölgenin sadece tarımsal ürünlerini değil, istihdam politikalarına da yön veriyoruz. İzmir'de Manisalı olmanın, Manisa'da İzmir'de ikamet etmenin onurunu yaşıyoruz. İşte bu vesile ile kentimizin sosyal ve kültürel etkinliklerini, tarihi zenginliklerini gittiğimiz her yerde anlatmaya gayret ediyoruz. Bugünkü durağımız da Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar'dı. Kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek, fırsat buldukça Aliağa ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894