• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İzmir 17 °C

Tolga Sezer Haberine Tepki Yağdı

Tolga Sezer Haberine Tepki Yağdı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /Aliağa’nın renkli kişiliklerinden Tolga Sezer, çağımızın vebası obeziteye karşı bireysel mücadele başlattı.

TOLGA SEZER HABERİNE TEPKİ YAĞDI 

Aliağa’nın renkli kişiliklerinden Tolga Sezer, çağımızın vebası obeziteye karşı bireysel mücadele başlattı. Aşırı kilolarından kurtulmak için uzman kontrolünde diyete başlayan Tolga Sezer’in örnek teşkil eden bu girişimi Günaydın Aliağa Gazetesi’ne haber oldu.  

15 günde 10 kilo vererek,  bir insanın istedikten sonra her şeyi başarabileceğini gözler önüne seren Tolga Sezer’in azimli mücadelesi Günaydın Aliağa okuyucuları nezdinde taktir görmedi.

Gazete’nin internet sitesinde tıklanma rekorları kıran habere adeta tepki yağdı. “Aliağa’nın yazacak başka sorunu mu yok? bize ne Tolga Sezer’in fazla kilolarından! Hem ortada hükümet yokken şimdi rejimin sırası mı” diyerek habere tepki gösteren Aliağalı vatandaşlar, Günaydın Aliağa Gazetesi’nden akaryakıt kaçakçılığı, çevre kirliliği ve İZSU kaynaklı su kesintileri gibi hem Aliağa’yı hem de Türkiye’yi yakından ilgilendiren ciddi konuların üzerine gitmesini talep ediyor.

Tolga Sezer’in rejim haberine gösterilen tepkinin yersiz olduğunu belirten Günaydın Aliağa Gazetesi Haber Müdürü Serkan Şen, “Tolga Sezer Aliağa’nın yerlisidir. İlçemizde kamuya mal olmuş bir isimdir. Yerel ölçekte ünlüdür. Amerika’da eğitim görmüş, EGİAD üyesi bir iş adamıdır. Aliağa Ticaret Odası’nda Meclis Üyeliği görevinde bulunmuştur.2014 yerel seçimlerinde CHP’den Aliağa Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmuştur. Kendisi bizim gazetemiz haricinde de sık sık manşetlerde yer almaktadır. Dolayısıyla medyatik bir kişiliğe sahiptir. Eğer Tolga Sezer rejim yapıyorsa, kimse kusura bakmasın ama bunun haber değeri vardır” diyerek, kimseye zorla haber okutmadıklarını söyledi.

Aliağa’nın kronik sorunları ortada dururken, niçin böyle magazinsel haberler yapıyorsunuz? eleştirisine de yanıt veren Şen, “Yapmadığımızı ya da yapmayacağımızı nereden biliyorlar? Çok yakında okurlarımıza büyük sürprizlerimiz var. Geçmişte yaptığımız haberler yapacağımız haberlerin teminatıdır. Çok yakında gazetemizi başta EPDK olmak üzere Organize Suçla Mücadele, Başbakan Ahmet Davutoğlu,  hatta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bile okuyacaktır” dedi.

Serkan Şen, ‘Tolga Sezer Rejime başladı’  konulu haberin  www.gunaydinaliaga.com ’da son zamanların en çok tıklanan haber olduğunu belirtti. 

Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894