• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İzmir 21 °C

Hayat Öpücüğü 9 Ekim'de vizyonda

Hayat Öpücüğü 9 Ekim'de vizyonda
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Hastalık hastası, titiz ve takıntılı Metin (Ali Sunal) ile yaşam dolu Hayat’ın (Hatice Şendil) hastanede başlayan ilişkilerini ve bu ilişki sayesinde ya
SIMSICAK BİR AŞK HİKAYESİ... HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
 
Hastalık hastası, titiz ve takıntılı Metin (Ali Sunal) ile yaşam dolu Hayat’ın (Hatice Şendil) hastanede başlayan ilişkilerini ve bu ilişki sayesinde yaşadıkları dönüşümü konu alan “HAYAT ÖPÜCÜĞÜ” samimi, eğlenceli ve bir o kadar da dokunaklı, romantik kurgusuyla yeni sezonun en dikkat çekici filmlerinden biri olmaya aday. 
 
9 Ekim 2015’de vizyona girecek olan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği filmin proje tasarımı Ali Sunal’a ait. Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın yazdığı “HAYAT ÖPÜCÜĞÜ”nün yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.
 
HAYATIN TADINI ÇIKAR…
Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset ve Zerrin Sümer gibi ekranların sevilen isimlerinin de oyuncu kadrosunda yer aldığı ve 9 Ekim 2015’te vizyona girecek olan “HAYAT ÖPÜCÜĞÜ”; hayatın her koşulda güzel olduğunu ve şartlar ne olursa olsun aşkının peşinden gidilmesi gerektiğini  bambaşka bir dille anlatıyor.
 
İZMİR GALASI 11 EKİM PAZAR GÜNÜ OPTİMUM OUTLET’TE
Filmin başrol oyuncuları ve yönetmeni, İzmirli sevenleri ile saat 15:00’te Optimum Outlet te bir araya gelecek. AVM meydanında yapılacak olan söyleşiden sonra film gösterimi için 16:00’da Cinemaximum salonlarında buluşacaklar.
 
BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile gerçekleşecek olan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Devajans Başkanı Erhan Gölbey “İzmirli sinemaseverler ile sezonumuzun ikinci sinema etkinliğinde buluşmaktan mutluluk duyacağız” dedi.
 
FİLMİN KONUSU
Maceradan ve hastalıktan ölesiye korkan Metin bir gün yaşam dolu Hayat’a rastlar. Kavgalarla başlayan ilişkileri bir hayat öpücüğü gibi ikisinin de hayatını değiştirir ve Metin bu aşk sayesinde yaşamanın hayatta kalmaktan fazlası olduğunu öğrenir. Yaşamı böylesine seven ve yaşamdan böylesine korkan bu iki insan bütün imkansızlıklara rağmen birlikte mutlu olmayı becerebilecek midir?    
Hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini anlatan romantik ve dokunaklı hikayesiyle bu film sevginin iyileştirici gücünü izleyiciye taşıyacak.
 
KÜNYE
Yapım : BKM Film
Yönetmen : Şenol Sönmez
Uygulayıcı Yapımcı : Fatmanur Sevinç
Senaryo : Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı
Oyuncular  : Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset, Zerrin Sümer, Somer Karvan, Mehmetcan Mincinözlü, Ali Çelik, Berk Pamir
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894