• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İzmir 22 °C

Ekim Ayı Meclisi Birinci Oturumu Gerçekleşti

Ekim Ayı Meclisi Birinci Oturumu Gerçekleşti
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Belediyesi Ekim ayı meclisi ilk oturumu başkan vekili Mehmedali Özkurt’un başkanlığında gerçekleşti.
ALİAĞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİSİ İLK OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Aliağa Belediyesi Ekim ayı meclisi ilk oturumu başkan vekili Mehmedali Özkurt’un başkanlığında gerçekleşti. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda başkanlıktan gelen önergeler, komisyondan gelen raporlar ve gündem dışı önergeler görüşülerek oylandı. 
 
Bu kapsamda başkanlıktan gelen 1, 2 ve 5’inci maddeler oybirliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. 3 ve 4’üncü maddeler ise Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. 
 
BORÇLANMA YETKİSİ VE KADRO İHDASI REDDEDİLDİ
Belediye borçlarının ödenebilmesi ve hizmetlerin aksamaması için 30 milyonluk borçlanma yetkisinin istendiği 6’ncı madde ile Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe istinaden 1.Dereceli Yapı Kontrol Müdürü, 1.Dereceli Ruhsat ve Denetim Müdürü, 1.Dereceli 1 adet Uzman, 6.Dereceli 2 adet Mühendis, 7.Dereceli 3 adet Tekniker, 8.Dereceli 2 adet Tekniker, 8.Dereceli 7 adet Memur, 7.Dereceli 4 adet Memur, 6.Dereceli 5 adet Memur, 5.Dereceli 6 adet Memur kadrolarının ihdas edilmesi ve ilgili müdürlüklerin teşkilinin sağlanması hususunun görüşüldüğü 7’inci madde oy çokluğu ile reddedildi.
 
KOMİSYONDAN GELEN RAPORLAR
Mecliste görüşülen komisyon raporlarının tamamı komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.
 
GÜNDEM DIŞI ÖNERGE
Yaklaşık 30 dakika süren meclis toplantısında gündem dışı önerge olarak sunulan Aliağa Belediyesi ENKA Spor Kompleksi’nin bahçesine ve Bozköy Mahallesi’ne Hava Kalitesi İzleme İstasyonu kurulması hususu oy birliği ile kabul edildi.
 
Aliağa Belediyesi Ekim ayı meclisi ikinci oturumu, 2016 mali yılı performans programının ve bütçe tasarısının görüşülmesi için 15 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894