• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İzmir 21 °C

Fotoğrafin Ustalari İzmir’e Geliyor

Fotoğrafin Ustalari İzmir’e Geliyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) ve DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nün ortaklığında bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Uluslararası İzmir
FOTOĞRAFIN USTALARI İZMİR’E GELİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) ve DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nün ortaklığında bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri, 22-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 
 
22-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan 3.Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri, “İzmir Fotoğrafla Buluşuyor” sloganıyla fotoğrafın farklı dallarından 18 yabancı, 32 Türk sanatçıyı; konferanslar, paneller, sergiler, gösteriler ve workshoplar aracılığıyla sanatseverlerle buluşturacak. Organizasyon Komitesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir, “Amacımız, dünyaya fotoğraf üzerinden bakan; farklı ülkelerden akademisyen, serbest fotoğrafçı ve dernek üyelerini bir araya getirerek İzmirlilerle buluşturmak” şeklinde konuştu. Özdemir, 3.Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri kapsamında ARKAS Sanat Galerisinde açılan  “İzmir: Yarınlara Bir Miras” sergisinin de 15 Kasım tarihine kadar gezilebileceğini aktardı.  
 
Türkiye fotoğraf tarihinin en önemli isimlerinden Prof. Dr. Sabit Kalfagil’in onur konuğu olacağı, 3.Uluslararası İzmir Fotoğraf Günleri’nde etkinlikler, DEÜ Sabancı Kültür Sarayı, Arkas Sanat Merkezi, Swissotel Büyük Efes İzmir Kordon 2 Salonu, TC Kültür Bakanlığı Resim Heykel Müzesi, İtalyan Kültür Merkezi, Türkan Saylan Kültür Merkezi, DEÜ GSF Sanat Galerisi ve  İFOD Galeri’de gerçekleşecek.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894