• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İzmir 22 °C

ASEV Bin 157 Kişiye Kurs Verecek

ASEV Bin 157 Kişiye Kurs Verecek
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / İlçe halkına her mevsimi sanatla iç içe yaşatan Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV), güçlü ve deneyimli eğitimci kadrosuyla 2015-2016 eğitim dönemini açı
ASEV 2015-2016 EĞİTİM DÖNEMİNİ BAŞLATIYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
İlçe halkına her mevsimi sanatla iç içe yaşatan Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV), güçlü ve deneyimli eğitimci kadrosuyla 2015-2016 eğitim dönemini açıyor. 
 
Verdiği sanat kursları ile Aliağalıların sosyal yaşamına renk katan ve 7’den 70’e herkes tarafından yoğun ilgi gören ASEV, bu yıl da kursiyerlerine sanatla dopdolu bir yıl yaşatacak.
 
ASEV BİN 157 KİŞİYE KURS VERECEK
Kültür sanat alanındaki geniş kapsamlı kurs programını 10 Ekim Cumartesi günü başlatacak olan ASEV, yeni eğitim döneminde bin 157 kişiye kurs verecek. 
 
Kurslardan faydalanmak isteyen bin 253 kursiyer adayı Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda 1 hafta boyunca yetenek sınavına tabi tutuldu. Yapılan yetenek sınavının ardından bin 157 kişi 2015-2016 eğitim döneminde ASEV kurslarına katılmaya hak kazandı.   
 
Toplumun her kesimine hitap eden modern ve kaliteli eğitiminin yanı sıra kurs çeşitliliği ile de dikkat çeken ASEV, bu yıl vereceği sanat eğitimlerini; Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu, Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Kompleksi ve eski ALBEM’in bulunduğu yeni ASEV kurs binasında verecek. 
 
Sanata olan ilgiyi arttırmak, sanat öğrenimini desteklemek ve sanatı teşvik etmek ilkesiyle hareket eden ASEV’in bu yılki eğitim programında; Gitar, Keman, Piyano, Bağlama, Ritim Atölyesi, Modern Dans, Halk Dansları, Resim, THM, TSM, Tiyatro, Klarnet, Hasır Örme, Ud, kaval-Zurna, Şan-Nefes Teknikleri, Solfej Çocuk Korosu, Bale, Ebru Sanatı ve Ney kursları yer alıyor.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894