• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İzmir 25 °C

Menderes’te Sıkı Denetim

Menderes’te Sıkı Denetim
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Menderes Belediyesi yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte okul kantinlerinde denetim gerçekleştirdi.
MENDERES’TE SIKI DENETİM
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Menderes Belediyesi yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte okul kantinlerinde denetim gerçekleştirdi. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, denetimlerin sürekli olacağını söyledi. 
 
Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından ilçedeki okul kantinlerinde denetim gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile okul kantinlerinde ruhsat durumuna, genel temizlik ve hijyene, okul kantinlerinde satılmaya uygun ürün olup olmadığına bakıldı. Denetimlerde her hangi bir uygunsuz duruma rastlanmazken, belediye ekipleri tarafından kantin işletmecilerine ve çalışanlarına yönetmelikle ilgili bilgilendirmede bulunuldu. 
 
DENETİMLER SÜRECEK 
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, okul kantinlerine yönelik denetimlerin devamlı olacağını belirterek, “ Menderes Belediyesi olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarımızda ki kantinlerde de denetimlerimizi yoğunlaştırdık. İlçe genelindeki tüm okul kantinlerimizde ekiplerimiz denetimlerini gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar sürekli olacak. Amacımız çocuklarımızın sağlığına her hangi bir zarar gelmemesi. Onların sağlığı için her türlü önlemi alıyor ve gerekli çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894