• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Çifte Şampiyonluğu Kutladılar

Çifte Şampiyonluğu Kutladılar
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / ESTİ Spor Kulübü, bu yıl genç kızlar ve büyük kızlar sutopunda ulaştığı çifte şampiyonluğu Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlediği törenle kutladı.
ÇİFTE ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
ESTİ Spor Kulübü, bu yıl genç kızlar ve büyük kızlar sutopunda ulaştığı çifte şampiyonluğu Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlediği törenle kutladı.
 
ESTi Spor Kulübü’nün büyük ve genç bayanlarda İzmir’e çifte şampiyonluk getiren sutopçu kızları, ESTİ Spor Kulübü Başkanı Hasan Egeli ve yöneticileri, kendilerine destek olan işadamlarına, Alsancak Havuz Yöneticisi Güven Görgül ve her türlü fedakarlığı gösteren antrenörlerine teşekkür etti.
 
İki takımın başarıyı birlikte hissetmesini istediklerini belirten ESTİ Spor Kulübü Başkanı Hasan Egeli, Esti Spor Kulübü’nün bugünlere gelmesinde çok emeği geçen İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, kulübe katkı sağlayan görünmeyen mütevazi kahramanlar dediği işadamları Beta Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kızıltan ve Brotar Reklam Ajansı Başkanı İlhan Bilgehan’a ESTİ Spor Kulübü’nün şampiyon olan kadrosunun imzaladığı tabloları hediye etti. 
 
İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, şampiyonluğun İzmirli’nin aya ayak basması gibi kenti harekete geçirdiğini söyledi. Susporlarında İzmir’in istenen noktada olmadığını vurgulayan Çolakoğlu, “Galatasaray ve Adalar’ı geçerek büyük başarı yakaladınız. Sizlere her koşulda destek olan ailelerinize teşekkür ederim. İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı olarak gençler ve başarı olmadan kalkınmanın olmayacağına inandığım için sizleri çok önemsiyorum. Tüm İzmir sizi kucaklıyor. 22 Ekim’de gerçekleşecek olan İZKA Kalkınma Kurul Toplantısına sizleri onur konuğu olarak davet ediyorum” dedi. 
 
Başkan Hasan Egeli ise, 4 milyonluk şehirde yeterli sayıda 50 metrelik kapalı havuz olmamasının İzmir de sutopunun gelişmesindeki en büyük engel olduğunu ifade ederek, kalıcı başarılar elde edilebilmesi için belediyelere bu spora destek olmaları için çağrıda bulundu. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894