• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede bulunan çöp konteynerlerinin dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ediyor.
ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede bulunan çöp konteynerlerinin dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ediyor.
 
Temizlik İşleri ekipleri ilçe sakinlerinin konteyner kokusundan rahatsız olmamaları için sokak ve caddelerdeki çöp konteynerlerinin temizlik bakımına her mevsim özen gösteriyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışma kapsamında, çöp konteynerleri bulundukları alandan uzaklaştırılmadan dezenfekte ediliyor.
 
Çevre temizliği ve sağlığı açısından da büyük önem taşıyan dezenfekte çalışmalarında konteynerler önce bol köpükle yıkanıyor, belli bir sürenin ardından da durulanıyor. Yıkandıktan sonra ayrıca bakterilere karşı dezenfekte edilen konteynerlerin çevresindeki su kanalları ve kaldırımlar da özenle temizleniyor. 
 
ÇETİNER: HİJYEN ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ
Çöp konteynerlerinin çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Handan Çetiner, “Daha temiz daha hijyenik bir Aliağa için temizlik faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Aliağa sınırları içerisinde 5 bin 500 adet çöp konteynerimiz mevcut. Tüm konteynerleri belli bir program dahilinde dezenfekte ediyoruz. Çöp konteynerlerine atılan evsel atıkların, sinek ve haşere oluşumunu engellemek ayrıca çevreye kötü kokunun yayılmasını önlemek amacı ile hijyen çalışmalarına önem veriyoruz. Bu kapsamda her mahalle ve sokaktaki çöp konteynerlerinin periyodik olarak dezenfekte çalışmalarını aksatmadan yapıyoruz” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894