• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İzmir 25 °C

Başkanlık İçin Teklif Aldı

Başkanlık İçin Teklif Aldı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / AK Parti İzmir Milletvekili adayı Tansu Kaya, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları yaptığı ziyaretlerde halkın büyük sevgi ve ilg
VEKİLLİK İÇİN DESTEK İSTEDİ, BAŞKANLIK İÇİN TEKLİF ALDI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Tansu Kaya, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları yaptığı ziyaretlerde halkın büyük sevgi ve ilgisi ile karşılaşan Tansu Kaya, gittiği her yerde bölge halkından yoğun ilgi ve destek görüyor.
 
1 Kasım da yapılacak olan genel seçimler öncesi belde, köy ve ilçe gezilerine devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tansu Kaya’nın önceki günkü durağı İzmir’in Menemen ilçesi oldu.
 
Menemen’de ilk ziyaretini AK Parti İlçe Teşkilatına yapan Tansu Kaya, burada partisinin ana kademede görev yapan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gençlik ve kadın kolları ile bir araya geldi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALIYIZ
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin’den çalışmalar hakkında bilgi alan Kaya, 1 Kasım seçimlerinde Menemen’e güvendiğini belirterek, “Ülkemizin huzuru, güvenliği, istikrarı ve ikbali için partimizi yeniden tek başına iktidar taşımak zorundayız.  Bunun içindir ki teşkilat olarak el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle son dakikaya kadar çalışmalıyız” dedi.
 
Menemen ziyareti kapsamında esnafı, muhtarları ve sivil toplum örgütlerini de ziyaret eden Kaya, programı sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti.
 
Ziyaret sırasında Menemenli olduğunu belirten bir vatandaş Tansu Kaya’nın yanına gelerek, Kaya’ya tebessüm ettiren bir teklifte bulundu.
 
Tansu Kaya’yı Aliağa Belediye Başkanlığı döneminden tanıdığını belirten vatandaş, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Ben sizi Aliağa’da belediye başkanlığı yaptığınız dönemden takip ediyorum. Aliağa’ya yaptığınız hizmetleri de yakinen biliyorum. Sizden ricam bir daha ki döneme Menemen Belediye Başkanlığına aday olmanızdır. Doğrusunu söylemek gerekirse Menemen’in sizin gibi bir başkana çok ihtiyacı var” dedi.
 
Vatandaşın teklifini tebessümle mukabele eden Tansu Kaya, “Menemen Belediye Başkanlığı konusunda size söz veremem ama milletvekili olmam halinde Menemen’in daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi adına üzerime düşen görevden daha fazlasını yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Dolayısıyla belediye başkanınız olamam ama, destek verirseniz sizleri TBMM’de temsil etme şerefine nail olabilirim” dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894