• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Mesele Memleket Meselesi

Mesele Memleket Meselesi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
TANSU KAYA: MESELE MEMLEKET MESELESİ 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
Seçim bölgesinde ilçeleri gezerek, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin önemini anlatan Tansu Kaya, Partisi’nin çeşitli kademelerinde daha önce görev almış isimlerin kapısını çalmayı da ihmal etmiyor.
 
Seçim çalışmaları kapsamında Menemen’i ziyaret eden Tansu Kaya, AK Parti Menemen İlçe Teşkilatı’nda önceki dönemlerde yöneticilik yapmış,  ilçe, belde ve belediye başkanlığı görevlerinde bulunmuş isimleri düzenlediği akşam yemeğinde bir araya getirdi.
 
Partisi’ne geçmişte emeği geçenlerle buluşan Tansu Kaya, “Artık, mesele sen, ben meselesi değil, mesele memleket meselesi” diyerek, eski dava arkadaşlarını 1 Kasım seçimleri öncesinde birlikte hareket etmeye çağırdı.
 
7 Haziran seçimlerinden bu yana 'fabrika ayarlarına dönmeyi' gündemine alan AK Parti’nin kuruluşunda ve yükselişinde görev alan ve çalışmalar yapmış büyüklerinin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istediğini dile getiren Kaya, “Kendi içimizde geçmişte yaşanan kırgınlıklar olabilir. Sizin yerinize gelen arkadaşlarımızın hataları da olabilir. Ancak gün, Türkiye'nin istikrarı ve toplumsal huzuru yeniden sağlamak için ilk günkü aşkla bir kez daha AK Parti çatısı altında birleşme günüdür. Bunun içindir ki;  durum böyle iken eğer bazı kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz varsa bunları bir kenara bırakmak zorundayız” dedi.
 
AK Parti olarak 7 Haziran’da küçük bir sendeleme yaşadıklarını hatırlatan Kaya, Türkiye'nin tökezleme gibi bir lüksü olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Türkiye’de istikrarın, huzurun ve barışının teminatı AK Parti’dir. Ülkemizin ikbali adına AK Parti'nin yeniden göreve tek başına, iş başına gelmesi elzemdir. Birileri 7 Haziran sonrasında ince hesaplar yapıyordu. Yüzde 41 oy alarak birinci parti olmamıza rağmen, bir kısım medya ‘AK Parti dönemi kapanmıştır’ şeklinde başlıklar atmıştı. Kaldı ki ülkemize biçilmek istenen gömlekler herkesin malumudur. Ancak bizler hiç kimsenin bu ülkeye gömlek biçmesine izin vermemeliyiz. Bunun içindir ki; ‘Haydi Bismillah’ demeli ve ilk günkü kararlığımızla yolumuza devam etmeliyiz” 
 
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin ile birlikte bölge milletvekili adaylarından Hale Yılmaz ve Meltem Ergin’inde hazır bulunduğu yemekte,  katılımcıları seçim çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894