• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Başka Gidecek Bir Yerimiz Yok

Başka Gidecek Bir Yerimiz Yok
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Tansu Kaya, 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti’ye destek vermenin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğun
TANSU KAYA: BU TOPRAKLARDAN BAŞKA GİDECEK BİR YERİMİZ YOK 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Tansu Kaya, 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti’ye destek vermenin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu söyledi.
 
1 Kasım da yapılacak genel seçimin 92 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca en önemli seçim olarak nitelendirilebilecek nitelikte bir seçim olduğuna dikkati çekti. 
 
1 Kasım da AK Partiye destek vermenin ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirten Kaya, şunları söyledi: “Hz. Peygamberin duasına mazhar olabilmek için İstanbul önüne gelen Fatih Sultan Mehmet’in ordusu bu şehri fethettiğinde ortaçağı kapatıp, yeni bir çağı açacaklarını düşünmemişlerdi. Biz de bu seçimde bu bilinçle çalışmalıyız. Bizim bu seçimde elde edeceğimiz başarıyı yıllar sonra tarihçiler yazdığında bir “AK Parti’nin teşkilatları öyle güzel çalıştılar, öyle büyük bir başarıya imza attılar ki” diye bahsedecek. Bu seçim başarısının bir siyasi başarının ötesinde bir şey olduğu ve kıymeti yıllar sonra daha iyi anlaşılacak.  Sonuç olarak bir hükümet kurulacak ama toplumsal, ictimai ve sosyal sonuçları itibariyle dünyada çığır açan bir seçim başarısı elde edilecek. Çünkü bu seçimin sonucu sadece İzmir ve Türkiye için değil, dünyadaki tüm mazlumların dünyada zulüm gören herkesin,  emperyalist güçlerin baskısı altında inim inim inletilen herkesin şu an Türkiye’de yapılacak 1 Kasım seçimlerine gözlerini dikmiş sonucunun bekleyen bir durumu var.  Bizler Orta Asya’dan bu Anadolu topraklarına gelinceye kadar birçok yeri gezmişiz. Fakat artık bu topraklar bizim için son topraklardır. Bu coğrafyadan başa gidecek bir yerimizde yok.” 
 
AK Parti teşkilatlarının bu seçim çalışmasını yaparken, dünyanın her yerindeki mazlum ve mağdur milletleri düşünmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Kaya, “Aksi halde bugün baktığımızda Suriye’de, Irak’ta Yemen’de Libya’da dünyanın neresinde olursa olsun gemiyle buraya taşıdığımız vatandaşlarımızı düşünün. Uçakla getirdiğimiz kişileri düşünün. Kapılarımızı açıp kendilerine kucak açtığımız Suriyeli kardeşlerimizi düşünün. Bunun tamamının kucaklayıcısı ve onlara topraklarını açıp ev sahipliği yapan ülke Türkiye’dir. Dünyanın diğer ülkeleri BM ya da adı her ne olursa olsun her türlü kurdukları birlik ve beraberlik sadece dışa karşı olup kendi dindaşlarına yönelik bir birlikteliktir. Aslında bizler sadece kendi soydaşımız olana ve dindaşımıza değil,  en yakın zamanda Suriye’de Ezidilere de kapımızı açtık onları da zulümden koruduk.  Bunun devam etmesi adına ve bizlerin de gidecek daha başka topraklarımız olmamasından dolayı,  seçimin önemini bu şekilde görerek çalışmalıyız” diyerek, AK Parti teşkilatlarının tarihi bir misyon üstlendiğinin altını çizdi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894