• BIST 9524.59
  • Altın 2492.257
  • Dolar 32.5506
  • Euro 34.6708
  • İzmir 16 °C

Tansu Kaya Destekçileri Twitter'ı Salllıyor

Tansu Kaya Destekçileri Twitter'ı Salllıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Kuzey İzmir siyasetinin fenomen isimlerinden Aliağa Eski Belediye Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, bugün dünyaca ünlü sosyal paylaş
TANSU KAYA DESTEKÇİLERİ TWİTTER’I SALLIYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Kuzey İzmir siyasetinin fenomen isimlerinden Aliağa Eski Belediye Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, bugün dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı. 
 
Milyonlarca üyesi olan Twitter’da AK Partili Tansu Kaya’nın destekçileri tarafından  ‘#İzmir’in vekili Tansu Kaya’  hashtag’i açıldı.
 
Tansu Kaya, twitter'da ‘#İzmir’in Vekili Tansu Kaya’  hashtag’i ile atılan Twitler sonucunda kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıraya oturdu.
 
‘#İzmir’in vekili Tansu Kaya’  hashtag’i ile Twitter’ın Türkiye gündeminde birinciliğe taşıdıkları Tansu Kaya’ya verdikleri büyük desteği, bir kez daha gösteren vatandaşlar, “İçimizden biri olarak gördüğümüz Tansu Kaya’nın güzel İzmir'e yakışan milletvekili olacağı günlere artık saatler kaldı” diyerek, Kaya’yı TBMM’ye gönderme konusunda son derece kararlı olduklarını belirtiyor.
 
Destekçileri tarafından sosyal medyada sıkça gündeme gelen Tansu Kaya, “Önemli olan orada burada değil, gönüllerde birinci olabilmektir. Sağ olsunlar vatandaşlarımız lütfetmişler. Bize verdikleri büyük desteği sosyal medyaya da taşımışlar. Sadece sosyal medyada değil, çarşıda pazarda, caddede sokakta, gittiğimiz her yerde bize kucak açan, sevgisini gösteren ve desteğini açıkça ifade eden tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894