• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İzmir 21 °C

Selülite Karşı Doğal Çözüm

Selülite Karşı Doğal Çözüm
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Selülit önleyici özelliklere sahip doğal deniz yosunu içerikli çamurlar, selülite çare oluyor. Artık selülit probleminin kilo, yaş ve ırkla bir alakasını
SELÜLİTE KARŞI DOĞAL ÇÖZÜM
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Selülit önleyici özelliklere sahip doğal deniz yosunu içerikli çamurlar, selülite çare oluyor.
Artık selülit probleminin kilo, yaş ve ırkla bir alakasının olmadığı bariz bir gerçek. Selülitin birçok sebebi ve tetikleyicisi olduğunu hepimiz örgendik ancak kadınlık hormonları ve erkeklerden farklı olan bağ dokusu kadınlarda çok daha fazla görünen bir sorun olmasına neden.
 
Selülit sorunu ile mücadele etmek için birçok farklı yöntem mevcut ancak son yıllardaki doğal olana eğilim bizi selülit tedavisinde daha doğal yöntemlere yönlenmemize sebep oluyor. 
 
Özel bir deniz yosunundan elde edilen yosun çamuru içeren Guam bakım ürünleri selülite karşı doğal çözümler sunarak özellikle iddialı selülit kremleri ile dikkat çekiyor.
Yaklaşık 25 seneden beri İtalyan pazarının öncülerinden GUAM markası, Türk pazarında Motus Ltd. distribütörlüğü aracılığıyla buluşuyor. 
 
Motus pazarlama kurucu ortağı ve yaşam koçu Umay Villa, Guam ürünlerinin selülite karşı doğal çözüm olarak tercih etme sebeblerini şöyle açıklıyor:  “Hamileliğimde vücudumu toparlamak için yurtdışında tanıştığım Guam markasını Türkiye’ye getirmek hayalimdi. Doğal bir selülit kürü olarak Guam’ı tercih etmemizde, İtalya Pavia Universitesinin yaptığı araştırma ile selülit görünümünde gözle görülür iyileşme sağladığı kanıtlanmış olması ve bu doğal içerikli ürünlerin doğaya saygıyı da esas alması. Guam ürünleri güneş enerjisiyle çalışan bir tesiste, hayvanlar üzerinde test edilmeden ve tamamen doğal deniz yosunundan üretiliyor” dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894