• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İzmir 20 °C

Orkide’nin Kadınlara Desteği Sürüyor

Orkide’nin Kadınlara Desteği Sürüyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir yemek blogu yazarları 9.sunu düzenledikleri toplantıda bir araya geldi. İsabet Çiftlik House’da gerçekleşen etkinlikte blog yazarları sponsorlarıyla
ORKİDE’NİN KADINLARA DESTEĞİ SÜRÜYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir yemek blogu yazarları 9.sunu düzenledikleri toplantıda bir araya geldi. İsabet Çiftlik House’da gerçekleşen etkinlikte blog yazarları sponsorlarıyla da buluşma fırsatı buldu.
 
İzmir’deki yemek blogu yazarlarını buluşturan etkinlikte yazarlar, Kanal 35 Ağız Tadı programı ekbiyle de bir araya geldi. Sponsorların sunumlarıyla da renklenen toplantıda İzmir’li yemeg blogu yazarları keyifli saatler geçirdi. İzmir’de gerçekleşen benzer organizasyona verdiği sponsorluk desteğiyle bilinen Orkide markası, yine hanımların yanında yer aldı. Yemek blogu yazarlarına Orkide’nin zeytinyağı ve ayçiçek yağına gösterdikleri ilgi için teşekkür edildi. Buluşmada İzmir Gourmet Guide dergisi yazarları Ahmet Güzelyağdöken ve Haluk Özyavuz’da katılımlarıyla yemek blogu yazarı hanımlara destek oldu.
 
Orkide Yağları Ege Bölgesi Satış Müdürü Salih Pamuk, “Orkide olarak her zaman kadınların yanında oluyoruz. Şirketlerde yüzde 20 oranında kadın istihdamı varken bu oran bizde yüzde 45 civarında. Kadınların olduğu her yerde incelik ve zerafet var. Bu yüzden bu tarz organizasyonların ve oluşumların destekçisi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Desteklerimizi her zaman yükseltmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Orkide Margarin Grubu Koordinatörü İbrahim Şener ise “Sosyal medya, son dönemdeki en etkili iletişim araçlarından biri olarak özellikle destek verdiğimiz blog yazarları gibi yüzlerce yeteneğin ortaya çıkmasına vesile oldu. Biz Orkide ailesi olarak blog yazarı arkadaşlarımızın yanındayız ve eminiz ki bu arkadaşlarımızın pek çoğu tanınmış markaların yaratıcısı olacaktır” dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894