• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • İzmir 25 °C

Aliağa Kendi Sahasında Berabere Kaldı

Aliağa Kendi Sahasında Berabere Kaldı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 9. hafta mücadelesinde kendi sahasında lig ikincisi Poyracık Bilir Altaysporu konuk eden Aliağa, rakibi ile 0-0 berabere ka
ALİAĞA KENDİ SAHASINDA BERABERE KALDI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 9. hafta mücadelesinde kendi sahasında lig ikincisi Poyracık Bilir Altaysporu konuk eden Aliağa, rakibi ile 0-0 berabere kalarak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.
 
Aliağa Şehir Stadında oynan karşılaşmada 90 dakika boyunca saha avantajını ve taraftar desteğini iyi kullanan Aliağa, maça ağırlığını koyan taraf oldu. Her iki takımda ilk yarıya orta sahaya sahip olma düşüncesi ile başladı. Tempolu bir mücadeleye sahne olan ilk 45 dakikada Aliağa, önde pres uygulayarak rakibinin oyun kurmasına izin vermedi. Özellikle kanatları iyi kullanan Aliağa birçok net pozisyonunu gole çeviremedi. Rakibini baskı altına alan sarı siyahlı ekibin 32’nci dakikada Berkcan Ertene’nin ayağından bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında da gol olmayınca takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.
 
Ligde 1 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 5 galibiyeti bulunan Aliağa, 9.hafta mücadeleleri sonrasında puanını 18’e çıkartarak maç eksiği olan Poyracık Bilir Altaysporun 1 puan önünde yer aldı ve liderliğini sürdürdü.
 
Maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Rakibiz şampiyonluğun en önemli adaylarında Poyracık Bilir Altay spordu. Maça çok iyi başladık. Oyunun son dakikasına kadar üstün olan taraf bizdik. Birçok pozisyona girmemize rağmen bunları gole çeviremedik. İkinci yarıda da aynı tempo ile oynadık. Rakip kalede hep gol aradık. Sezon başından bu yana en çok gol atan takım olmamıza rağmen en az o kadar gol pozisyonu kaçırdık” dedi.
 
ALİAĞA FK 0-0 POYRACIK BİLİR ALTAYSPOR
 
Stat: Aliağa Şehir Stadı
 
Hakemler: Niyazi Ayhan Ceylan, Hakan Betaş, Tansu Doğan Yılmaz  
 
Aliağa FK: Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Berkay Bulut, Oğuzhan Uslu, Emre Aydın, Hüseyin Adıgüzel, Adnan Malat, Necdet Özkan, Murat Çakır, Berkcan Ertene, Fatih Gökkaya
 
Poyracık Bilir Altayspor: Serhat Demiryoldaş, Ahmet Kılınç, Enes Civelek, Baran Şimşek, Alper Altınok, Tefik Demir, Mustafa Kızıltaş, Seyhan Yavuz, Aykut Koç, Volkan Reka  
 
Sarı Kart: Dk 33 Hüseyin Adıgüzel, Dk 42 Berkcan Ertene, Dk 77 Ali Rıza Gündüz (Aliağa FK) – Dk 47 Baran Şimşek, Dk 52 Ahmet Kılınç, Dk 73 Seyhan Yavuz, Dk 73 Serhat Demiryoldaş, DK 76 Aykut Koç, Dk 89 Volkan Reka ( Poyracık Bilir Altayspor)
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894