• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İzmir 22 °C

Her Salı Edebiyat Söyleşisi

Her Salı Edebiyat Söyleşisi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Kültür ve sanatın kalbi Buca’da atmaya devam ediyor.
HER SALI EDEBİYAT SÖYLEŞİSİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Kültür ve sanatın kalbi Buca’da atmaya devam ediyor. Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, her hafta salı günleri farklı konu ve konuklarla Bucalıları kültür ve sanat camiasıyla buluşturacak. Yazar Gündüz Öğüt moderatörlüğünde yapılacak edebiyat söyleşilerinin ilk misafirleri gelecek nesillerin mimarı öğretmenler oldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde meslektaşlarını yalnız bırakmayan Buca Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur unutamadığı anılarını paylaştı.
 
Buca Belediyesi, yenilenen yüzüyle hayata geçirdiği Kültür ve Sanat Merkezi’nde edebiyat söyleşileri başladı. Kültür ve sanata yön verip, değer katan isimleri Bucalılarla biraraya getirmek amacıyla Salı günleri düzenlenen edebiyat söyleşilerinin ilk misafirleri öğretmenler oldu. Yazar Gündüz Öğüt, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi. Öğüt, öğretmenler gününün yalnızca Türkiye’de kutlandığını ve öğrenmenliğin çok kutsal bir vazife olduğunu belirtti. Her Salı Edebiyat söyleşileriyle Bucalılarla buluşacak olan Yazar Gündüz Öğüt, “Bu güzel merkezde beni öğretmenlerle buluşturan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya çok teşekkür ederim. Bütün öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarım” dedi. 
 
Köy Enstitüsü’nden emekli öğretmenlerinin de katıldığı söyleşide, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur öğretmenleri yalnız bırakmadı. Konuşmasına öğretmenler gününün kutlayarak başlayan Okur, Öğretmenlik hayatında unutamadığı anılarını öğretmenlerle paylaştı.   
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894