• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İzmir 17 °C

Personel Hizmet Alımı İhalesi

Personel Hizmet Alımı İhalesi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa Belediyesi Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğü, sosyal ve kültürel hizmetlerin yerine getirilmesi amacı ile personel hizmet alımı ihalesine çık
ALİAĞA BELEDİYESİ PERSONEL HİZMET ALIMI İHALESİNE ÇIKIYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa Belediyesi Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğü, sosyal ve kültürel hizmetlerin yerine getirilmesi amacı ile personel hizmet alımı ihalesine çıkıyor. Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek ihale, 4 Aralık Cuma günü saat 10.00’da Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacak. Yapılacak olan ihale 1 Ocak 2016 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Sosyal kültürel ve idari işler müdürlüğünün, kontrol, kültürel, tanıtım, basın yayın, toplantı, organizasyon, mesleki eğitim ve benzeri hizmetlerinde personel çalıştırılması hizmet alım işini kapsamaktadır. İhale ile ilgili yapılan duyuruda ihalenin detaylarına EKAP’ta yer alan ihale dokümanının içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği bildirildi.
 
Duyurusu yapılan ilanda ihaleye katılabilme şartları ile birlikte istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İlanda; verilen tekliflerin ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi adresine elden verilebileceği belirtildi. İhale dokümanının idare adresinde görülebileceği ve 100 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisinden satın alınabileceği belirtildi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894