• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İzmir 16 °C

İKÇÜ Basın Ve Halkla İlişkilere Yeni Soluk

İKÇÜ Basın Ve Halkla İlişkilere Yeni Soluk
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir'in yeni nesil devlet üniversitesi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’ne gazeteci Nurettin Memur atandı.
NURETTİN MEMUR, BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRÜ OLDU
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir'in yeni nesil devlet üniversitesi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’ne gazeteci Nurettin Memur atandı.
 
Rektör Prof. Dr. Galip Akhan'ın atamasını gerçekleştirdiği Memur, Çelebi Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak eğitmenliğe de devam ediyor.
 
Üniversitenin Basın ve Halkla ilişkiler Koordinatörlüğü görevini üstlenen Memur, bilim yuvasının dışa açılan penceresi olan Birimi,  güçlü bir ekiple birlikte, çok daha faal hale getireceklerini, hem medya, hem üniversite kadrosu, hem de gençlerle farklı çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Memur;  genç  olmasına karşın kısa bir süre içinde köklü üniversitelerle yarışır duruma gelen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nin bundan böyle, medya ve halkla ilişkiler ayağının etkin çalışmalarıyla, üniversitenin adını çok daha geniş kesimlere duyuracaklarını ifade etti. 
 
NURETTİN MEMUR KİMDİR?
1970 yılında Malatya'da doğdu. 1989'da Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne girdi. Buradan mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü'nü de bitirdi. Çeşitli dergi ve gazetelerde mesleğini sürdüren Memur, 2007-2013 yılları arasında,  İzmir’in Bölgesel Televizyonu Kanal 35’in Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894