• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Güçlü İrade Tüm Krizleri Aşar

Güçlü İrade Tüm Krizleri Aşar
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Rusya krizinin ardından piyasalar, Rusya ile ticari ilişkilerin bozulması ihtimali ile çalkalanırken Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, T
KÜÇÜKBAY, GÜÇLÜ İRADE, TÜM KRİZLERI AŞAR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Rusya krizinin ardından piyasalar, Rusya ile ticari ilişkilerin bozulması ihtimali ile çalkalanırken Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Türkiye’nin sahip olduğu güçlü ekonomi ve siyasi iradeyle her krizin üstesinden geleceğini söyledi.
 
Bitkisel yağ sektöründe lider firma olma özelliği ve 122 ülkeye yaptığı ihracatla Türkiye’nin adının dış piyasalarda en çok duyuran firmalardan biri olan Küçükbay Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, sıcak gündeme dair değerlendirmeler de bulundu. Küçükbay, Paris’te düzenlenecek İklim Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü devlet adamı kişiliği, tecrübesi ve kıvrak zekasıyla tansiyonu düşüreceğine inandığını söyledi.
 
 “Cumhuriyetimizin 92. yılını kutladığımız bu sene; 2023 hedeflerine adım adım biraz daha yaklaşmanın ve millet olarak istikrar çatısı altında birleşmenin haklı gururunu yaşamak nasip oldu. Küçükbay Grup olarak ülkemizin hak ettiği huzur ve güven ortamının, ekonomik istikrarın ivedilikle yeniden tesis edileceğine inancımız ve güvenimiz tamdır” şeklinde konuşan Küçükbay, ülkenin son 13 yılda yakaladığı ekonomik istikrarı ve siyasi iradesiyle her krizin üstesinden geldiğini belirtti. 
Rusya ile yaşanan sınır ihlali krizinin dış ticarete olumsuz yansıyacağı görüşüne katılmadığını belirten Ahmet Küçükbay, şu şekilde konuştu: “Hükümetimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek siyasi zekası ve tecrübesiyle söz konusu krizi çözüme ulaştıracağına eminiz. Geçen dönemler boyunca yapılan icraatlar, büyüyen ekonomimiz ve kurulan iyi ilişkiler bunun en önemli kanıtıdır. 13 yıldır devam eden güven ve ekonomik istikrar ortamında yatırımlarımızı büyüttük. Aynı inançla krizin çözüleceğini ve ekonomik büyümenin daha da hızlanacağını düşünüyoruz. Biz de Grup olarak 2016 yılı için büyüme beklentimizi yüzde 5’ten yüzde 20’ye yükselttik. Çok ümitliyiz ve geleceğe güvenle bakıyoruz İşte bu güvenle 2016 yılında da Türkiye ekonomisine katkı yapmayı sürdürmek, hem sektörümüzü hem de milletimizi refaha kavuşturmak adına yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894