• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İzmir 16 °C

Cinemapink Folkart Towers'da Açıldı

Cinemapink Folkart Towers'da Açıldı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Sinemadan keyif alanların tercih ettiği Cinemapink, rahat koltukları, kaliteli ses ve yüksek çözünürlükteki projeksiyon sistemleri, farklı dekorasyonu i
2015 YILINDA DÜNYANIN EN İYİ SİNEMASI SEÇİLEN CİNEMAPİNK İZMİR FOLKART TOWERS'DA AÇILDI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Sinemadan  keyif alanların tercih ettiği Cinemapink, rahat koltukları, kaliteli ses ve  yüksek çözünürlükteki projeksiyon  sistemleri, farklı dekorasyonu ile İzmir Folkart Towers’ta sinemaseverlerle buluştu.
 
Sony’nin yüksek çözünürlüklü (4K) eşsiz görüntü kalitesi ve Dolby digital ve Jbl sound sistemleri ile  sinema hizmeti sunan Pink, İzmir’de Folkart Towers’ta faaliyete geçti. İçerisinde yer alan kütüphanesi, çift kişilik  rahat koltukları, rahat ve farklı fuaye tasarımı   ile sinemaya bambaşka bir boyut kazandıran Cinemapink, ev rahatlığında film seyretmek isteyenlerin tercih noktası oluyor.  
 
19. merkezini İzmir’de açan 150’nin üzerinde salona sahip olan Cinemapink, yenilikçi konsepti ve müsteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile sinemaseverlere keyifli bir sinema deneyimi yaşatmayı vadediyor.
 
DÜNYANIN EN İYİ SİNEMASI
2015 yılında İnternational Cinema Technology Association tarafından dünyanın en iyi sineması (Akmerkez Cinemapink) seçilen Cinemapink İzmir’de ilk sinemasını Folkart Towers da açtı çok yakında ikinci merkez Egepark Balçova’da İzmirli sinemaseverlerin hizmetine girecek, önümüzdeki yıl  2 merkez daha açmayı planlayan Cinemapink kısa süre içerisinde İzmir’de dört merkezde sinemaseverlere hizmet vermiş olacak.
Cinemapink fuayelerinde bulunan kütüphanelerde sinemaseverler, diledikleri kitabı okudukları kitapları ile değiştirebiliyorlar.
 
SONY 4K GÖRÜNTÜ SİSTEMİ
Sony 4K ile çekilen ve yansıtılan filmler, gerçek hayattakiler gibi detaylı, zengin canlı renkler sunuyor. 8.000:1 kontrast oranı ile perdede gerçek siyaha ulaşan Sony 4k projektörler günümüzde 8.000.000 piksel çözünürlüğü ile diğer projektörlerin 4 katı canlı ve net görüntüye sahipler. Cinemapink’in tüm sinemalarında kullanılan Sony projeksiyon sistemleri sinemaseverlerin, en iyi görüntü kalitesiyle, kristal netliğinde içeriğin tadını çıkarmaya devam etmesini sağlıyor. 
 
ÖĞRENCİ BİLETİ 10 TL
Yetişkin sinema biletinin 15 TL, öğrenci biletinin ise 10 TL olduğu Folkart Tovers Cinemapink, uygun fiyata konforlu film izleme imkânı sunuyor. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894