• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Erhan Deniz Adaylığını Açıkladı

Erhan Deniz Adaylığını Açıkladı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / CHP Gençlik Kolları Aliağa İlçe Teşkilatı'nda 06 Aralık 2015'te yapılacak olan genel kurul öncesi, Erhan Deniz adaylığını açıkladı.
CHP ALİAĞA GENÇLİK KOLLARINDA ERHAN DENİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
CHP Gençlik Kolları Aliağa İlçe Teşkilatı'nda 06 Aralık 2015'te yapılacak olan genel kurul öncesi, Erhan Deniz adaylığını açıkladı.
 
CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkan Adayı Erhan Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Değerli Sayın Aliağa halkımıza ve cumhuriyet halk partili yoldaşlarıma 06/12/2015 tarihinde Cumhuriyet halk partisi Aliağa ilçe gençlik kolları olağan kongresinde ilçe gençlik kolları başkanlığına aday olduğumu açıklar ve desteklerinizin gençlik adına umut olmasını dilerim. Bizler Türkiye’nin tek sigortası Tek umudu Olan Cumhuriyet halk partisine üye olmaktan ve görev almaktan şeref duyarız. Mustafa Kemal Atatürk’ünde bizlere emanet ettiği 2 büyük eserine Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet halk partisine sahip çıkmaya sözümüz olduğunu bir kez daha hatırlatır emanetlerine canımız pahasına sahip çıkacağımızın sözünü veririz. Geleceğin teminatı biz gençleriz, çünkü biz geleceğiz. Hak ve hakkımızda hayırlı olmasını diler Teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894